Închide meniul

Mirel Rădoi, şocat de Constantin Budescu! „Ne miram cu toţii cât de bine arăta”. Budi a slăbit la arabi pentru a juca la naţională

Reclamă

Antena Sport Publicat: 1 iunie 2021, 11:03

Mirel Rădoi, şocat de Constantin Budescu! „Ne miram cu toţii cât de bine arăta. Budi a slăbit la arabi pentru a juca la naţională

Profimediaimages

Mirel Rădoi, şocat de Constantin Budescu!

„El e fit că el şi-a dorit asta şi are ambiţia. Mi-a spus Dică că erau perioade şi la FCSB când avea două kilograme în plus şi slăbea imediat, în două zile. A înţeles că dacă are o greutate în plus, nu poţi face parte din grupul ăsta. Aseară, când a ajuns, ne miram cu toţii cât de bine arăta. Chiar nu se simţea că ar fi afectat că a slăbit cele trei kilograme”, a spus Rădoi, într-o conferinţă de presă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mirel Rădoi, şocat de Constantin Budescu! Denis Alibec îl invidiază

Prietenul lui Budescu, Denis Alibec, va încerca şi el să ia exemplul lui Budi şi să mai dea jos câteva kilograme.

”Am vorbit cu Budescu. Era bucuros că vine acasă, dar mai durează până vine. Îmi dă o motivație când am văzut cât a slăbit. Trebuie să îi cer și eu regimul. Prea de tot!

Mă simt destul de bine, mai am de recuperat, dar cred că sunt la 70% și prin pregătire și jocuri o să îmi revin. M-am dus acolo(n.red. Kayserispor) să joc și să dau jocuri și sper să ajung mai sus, la primele trei, sau să prind un nou transfer”, a declarat Denis Alibec, într-un interviu acordat FRF TV.

Reclamă

Urletul de descătușare al lui Budescu după ce Damac s-a salvat de la retrogadare

Constantin Budescu a făcut spectacol la finalul meciului care a dus la salvarea matematică de la retrogradare a clubului său, Damac. Echipa jucătorului de 32 de ani s-a impus cu 2-0 în fața lui Al Taawon și a scăpat miraculos.

Schimbat în minutul 74, Budescu a așteptat cu telefonul pornit fluierul de final, pentru ca apoi să urle de fericire, alături de colegii săi de la Damac. Filmulețul a ajuns pe contul său e Instagram.

Reacția lui Budescu a fost una normală, dacă ținem cont de dramatismul ultimelor meciuri din Arabia Saudită. Cinci formații au terminat sezonul cu 36 de puncte, iar, prima picată, Al Quadisiya, a adunat doar 35 de puncte.

Reclamă 4 / 0/3

Culmea e că puțină lume le mai dădea șanse celor de la Damac să se salveze, situația fiind la un moment dat dramatică. Au urmat însă 9 meciuri fără înfrângere, în care echipa a adunat 19 puncte, terminând pe poziția a 11-a din 16 echipe.

Recomandări
  • Constantin Budescu, chemat la echipa naţională
  • Budescu a slăbit în Arabia Saudită

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:05 Motivul pentru care Dan Petrescu nu a ajuns încă la CFR Cluj. De ce nu încearcă să salveze sezonul ardelenilor 18:50 FCSB – Rapid, LIVE TEXT, 20:30! Roş-albaştrii, la un pas de titlu! Lobonţ va debuta pe banca giuleştenilor! Echipele de start 18:36 NEWS ALERTSimona Halep s-a retras din turneul de la Madrid! Motivul din spatele deciziei româncei 18:34 Ce notă a primit George Pușcaș, după ce a marcat în Bari – Pisa 1-1! I-a impresionat pe specialiști, după ce și-a salvat echipa 18:17 Marele Premiu de Formula 1™ al Chinei va fi în direct pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY, duminică, de la 10:00 18:17 Foto„Cobra” Adrian Ilie a împlinit 50 de ani! Mesajul plin de emoţie primit de la fiica lui, Milana 18:16 “Povestea mea a fost fantastică” Gabrine Muguruza și-a anunțat retragerea din tenis! Anunțul care a surprins pe toată lumea 18:15 LIVE TEXTFCU Craiova – Dinamo 0-1. „Câinii” au făcut șah-mat apărarea oltenilor! Șutul lui Milanov l-a învins pe Gurău 18:06 „Suntem capabili” Luis Enrique, obiectiv uriaș în ultimul sezon al lui Kylian Mbappe la PSG. Ce le-a transmis jucătorilor 17:49 „După îl vinde cu 15 milioane” Dumitru Dragomir știe ce transfer trebuie să facă Gigi Becali la FCSB Vezi toate știrile
Citește și