Închide meniul

Sergio Ramos s-a dat de gol! Detaliul prin care lasă de înțeles că nu mai rămâne la Real Madrid. S-a întâmplat la fel și cu Cristiano Ronaldo

Alexandru Ivan Publicat: 1 iunie 2021, 17:04

Reclamă
Sergio Ramos s-a dat de gol! Detaliul prin care lasă de înțeles că nu mai rămâne la Real Madrid. S-a întâmplat la fel și cu Cristiano Ronaldo

profimediaimages

Sergio Ramos s-a dat de gol

Sergio Ramos s-a dat de gol. Real Madrid și-a prezentat echipamentul oficial pentru sezonul următor, însă căpitanul blanco nu a luat parte la campanie. În imaginile publicate de Real Madrid și Adidas, sponsorul care a creat tricourile de joc, nu este nicio urmă de Sergio Ramos.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sergio Ramos s-a dat de gol

Potrivit MARCA, veteranul de 35 de ani nici măcăr n-a fost prezent la sesiunea foto. Nu toți jucătorii participă la prezentarea noului echipament pentru următorul sezon, dar cazul lui Sergio Ramos este unul special.

În calitate de căpitan și lider al echipei, Sergio Ramos ar fi trebuit să fie vedeta campaniei. Absența lui nu are vreo legătură cu faptul că Ramos nu are contract cu brand-ul Adidas. El nu a lipsit niciodată de la prezentarea noului echipament. În plus, în fotografii apar jucători precum Rodrygo sau Vinicius, care au contracte separate cu alte firme.

Sergio Ramos mai are contract cu Real Madrid doar până la finalul lunii iunie. Nu există niciun semn că acesta ar fi ajuns la un numitor comun cu Florentino Perez, ba chiar se înmulțesc zvonurile că Ramos va pleca de la Real Madrid. David Alaba a semnat deja cu madrilenii, așa că Real este acoperită în cazul în care Ramos va pleca.

Reclamă

Cristiano Ronaldo a refuzat să ia parte la prezentarea noului echipament în 2018

Sergio Ramos este într-o situație similară cu cea în care s-a aflat Cristiano Ronaldo în aprilie 2018. Atunci, starul portughez a refuzat să pozeze în echipamentul lui Real Madrid pentru sezonul următor.

La prima vedere, fanii madrileni nu au băgat de seamă acest aspect. În schimb, experții marketingului știu că vedete precum Ramos sau Ronaldo nu au voie să lipsească din campaniile clubului.

Așa s-a făcut că, în vara lui 2018, Cristiano Ronaldo a plecat de la Real Madrid după 9 ani, semând cu Juventus. Sergio Ramos are 16 ani de când joacă pe Bernabeu, însă semnele nu sunt încurajatoare pentru fanii blanco.

Reclamă 4 / 0/3

 

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:51 Ovidiu Ionescu şi Bernadette Szocs luptă pentru semifinale la dublu mix, la Saudi Smash 2024. Competiţia e exclusiv în AntenaPLAY 9:39 Kyren Wilson s-a prăbuşit emoţional după ce a devenit campion mondial: „Părinţii mei și-au pus casa ipotecă pentru mine” 9:08 Oleksandr Pielieshenko a murit pe frontul din Ucraina! Halterofilul participase la Jocurile Olimpice de la Rio 8:56 Arabii nu i-au dat nicio şansă lui Gigi Becali! Transferul anunţat. Jucătorul, surprins pe aeroport 8:32 „Nu e plăcut că toată lumea te înjură!” Alexandru Băluţă a reacţionat după ce a fost huiduit de tot stadionul la Craiova 8:17 Ce a putut spune Gigi Becali despre venirea lui Mircea Lucescu la Rapid. Declaraţii incredibile ale patronului de la FCSB 0:36 FotoKyren Wilson a câştigat Campionatul Mondial de snooker! L-a învins pe Jak Jones în finala de la Crucible 0:19 Marius Niculae a vorbit de un transfer „bombă” la Sporting Lisabona după ce „Leii” au luat titlul: „Sper să vină Ronaldo” 0:15 Gigi Becali, anunțul momentului despre revenirea lui Florin Tănase la FCSB! A spus totul după 0-2 cu Universitatea Craiova 0:00 Jucătorii făcuți praf de Gigi Becali după 0-2 cu Universitatea Craiova. Cine l-a impresionat: „O să fie fotbalist mare!” Vezi toate știrile
Citește și