Închide meniul

Sergio Ramos s-a dat de gol! Detaliul prin care lasă de înțeles că nu mai rămâne la Real Madrid. S-a întâmplat la fel și cu Cristiano Ronaldo

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 1 iunie 2021, 17:04

Sergio Ramos s-a dat de gol! Detaliul prin care lasă de înțeles că nu mai rămâne la Real Madrid. S-a întâmplat la fel și cu Cristiano Ronaldo

profimediaimages

Sergio Ramos s-a dat de gol

Sergio Ramos s-a dat de gol. Real Madrid și-a prezentat echipamentul oficial pentru sezonul următor, însă căpitanul blanco nu a luat parte la campanie. În imaginile publicate de Real Madrid și Adidas, sponsorul care a creat tricourile de joc, nu este nicio urmă de Sergio Ramos.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sergio Ramos s-a dat de gol

Potrivit MARCA, veteranul de 35 de ani nici măcăr n-a fost prezent la sesiunea foto. Nu toți jucătorii participă la prezentarea noului echipament pentru următorul sezon, dar cazul lui Sergio Ramos este unul special.

În calitate de căpitan și lider al echipei, Sergio Ramos ar fi trebuit să fie vedeta campaniei. Absența lui nu are vreo legătură cu faptul că Ramos nu are contract cu brand-ul Adidas. El nu a lipsit niciodată de la prezentarea noului echipament. În plus, în fotografii apar jucători precum Rodrygo sau Vinicius, care au contracte separate cu alte firme.

Sergio Ramos mai are contract cu Real Madrid doar până la finalul lunii iunie. Nu există niciun semn că acesta ar fi ajuns la un numitor comun cu Florentino Perez, ba chiar se înmulțesc zvonurile că Ramos va pleca de la Real Madrid. David Alaba a semnat deja cu madrilenii, așa că Real este acoperită în cazul în care Ramos va pleca.

Reclamă

Cristiano Ronaldo a refuzat să ia parte la prezentarea noului echipament în 2018

Sergio Ramos este într-o situație similară cu cea în care s-a aflat Cristiano Ronaldo în aprilie 2018. Atunci, starul portughez a refuzat să pozeze în echipamentul lui Real Madrid pentru sezonul următor.

La prima vedere, fanii madrileni nu au băgat de seamă acest aspect. În schimb, experții marketingului știu că vedete precum Ramos sau Ronaldo nu au voie să lipsească din campaniile clubului.

Așa s-a făcut că, în vara lui 2018, Cristiano Ronaldo a plecat de la Real Madrid după 9 ani, semând cu Juventus. Sergio Ramos are 16 ani de când joacă pe Bernabeu, însă semnele nu sunt încurajatoare pentru fanii blanco.

Reclamă 4 / 0/3

 

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu 16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie 16:42 „Nu poţi să te dai în spectacol!” Florinel Coman a aflat cum e viaţa în Qatar: „Mâncare bună, plaje şi acces la orice” 16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” 15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB Vezi toate știrile
Citește și