Închide meniul
Foto

Ianis Hagi are planuri mari cu iubita lui, care este de o frumuseţe rară. Ce au făcut părinţii Elenei Tănase

Publicat: 2 iunie 2021, 12:07

Reclamă
Ianis Hagi are planuri mari cu iubita lui, care este de o frumuseţe rară. Ce au făcut părinţii Elenei Tănase

Instagram Ianis Hagi

Ianis Hagi are planuri mari cu iubita lui

Mijlocaşul lui Rangers aşteaptă momentul în care tânăra îşi va termina studiile la Colegiul Naţional Mircea cel Bătrân, din Constanţa. Abia atunci cei doi îndrăgostiţi se vor putea muta împreună.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ianis Hagi are planuri mari cu iubita lui. Cine este Elena Tănase

Elena Tănase nu ezită să meargă în vizită la iubitul său, semn că fata este şi pe placul lui Gică Hagi. Până la finalizarea studiilor, Elena se împarte între şcoală şi relaţia cu fiul „Regelui”. Fotbalistul de 22 de ani, aflat acum în cantonamentul naţionalei României, a fost deseori vizitat, la Glasgow, de iubita lui.

Părinţii Elenei s-au întâlnit deja cu Gică Hagi. Dimciu-Palavoti Tănase este un prosper om de afaceri din Constanţa şi se cunoaşte de mai mulţi ani cu cel mai bun marcator din istoria reprezentativei tricolore. De altfel, în 2019, Gică a fost invitat la un eveniment din familia Tănase. Fratele Elei şi-a botezat copilul, iar Hagi a fost printre invitaţi, anunţă cancan.ro.

Ianis Hagi nu are motive de îngrijorare. Lui Gică Hagi i-a plăcut de Elena Tănase şi a acceptat imediat relaţia. De altfel, povestea lor de dragoste este susţinută de ambele familii.

Elena Tănase, iubita lui Ianis Hagi. Fostbalistul a vorbit despre viaţa personală

Ianis Hagi a vorbit pentru prima dată de viaţa personală. Fiul lui Gică Hagi a recunoscut că se înţelege perfect cu iubita sa.

Reclamă

Stau bine cu dragostea. Sunt tânăr. Importantă e și viața privată, dar vreau s-o țin departe. Părerea mea este că partea aceasta o gestionez bine. Vedem în viitor ce va mai fi„, a declarat Ianis Hagi pentru digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:33 VIDEOLeeds – Norwich 4-0 a fost în AntenaPLAY! „Păunii”, în finala play-off-ului de promovare în Premier League de pe Wembley 23:29 VIDEOKazahstan – Suedia 1-3 și Canada – Norvegia 4-1 au fost LIVE în AntenaPLAY. A fost o seară spectaculoasă la CM de hochei 23:19 „Îţi vine să faci glume!” Darius Olaru, explicaţii pentru ironiile devastatoare adresate rapidiştilor: „Căpriorii, căpriorii!” 23:09 Forbes a publicat TOP 10 al celor mai bine plătiți atleți din lume. Cristiano Ronaldo câștigă aproape de 2 ori mai mult ca Messi 22:51 Aris – PAOK, finala campionatului pentru Răzvan Lucescu, e live în AntenaPLAY (duminică, 20:00). Românul, condamnat să câştige 22:37 VIDEOStatuie pentru Kylian Mbappe, înainte de EURO 2024! Cum arată „sosia” superstarului care și-a anunțat plecarea de la PSG 22:33 Cum pregăteşte Răzvan Lucescu finala campionatului Aris – PAOK (duminică, 20:00, AntenaPLAY). Mesaj de luptă: „Încă o provocare!” 22:11 „Foarte urât!” Andrea Compagno a reacționat, după ce FCU Craiova a retrogradat în Liga a 2-a. Mesaj direct pentru Adrian Mititelu 22:00 Didier Deschamps a anunțat lotul Franței pentru EURO 2024! Jucătorii care vor străluci lângă Kylian Mbappe 21:49 Adi Popa şi Gheorghe Mustaţă, scandal în direct din cauza „războiului” CSA Steaua – FCSB: „Nu mă interesează justiţia pe mine!” Vezi toate știrile
Citește și