Închide meniul
Foto

Ianis Hagi nu se mai fereşte. Cum a fost surprins, alături de iubita lui. Tânăra de origine aromână a atras toate privirile

Publicat: 26 mai 2021, 8:59

Ianis Hagi nu se mai fereşte. Cum a fost surprins, alături de iubita lui

Instagram Ianis Hagi

Ianis Hagi nu se mai fereşte. Cum a fost surprins, alături de iubita lui

  • Ianis Hagi, într-o relaţie cu Elena Tănase
  • Cei doi s-au bucurat, în Bucureşti, de timpul liber

Ianis Hagi nu se mai fereşte. Mijlocaşul lui Rangers s-a afişat, în Bucureşti, alături de iubita lui. Elena Tănase l-a făcut pe fiul lui Gică Hagi să zâmbească.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Aflat în vacanţă, Ianis s-a relaxat în compania prietenei. Cei doi au fost surprinşi în parcul Herăstrău, anunţă prosport.ro, iar tânăra a atras toate privirile. A venit din Constanţa pentru a fi alături de jucătorul din naţionala României.

Ianis Hagi nu se mai fereşte. S-a afişat alături de Elena Tănase

Despărţiţi, în cea mai mare parte din timp, de 3000 de kilometri, Elena şi Ianis s-au bucurat de vremea din Capitală şi s-au plimbat fără a fi interesaţi de privirile care s-au aţintit asupra lor. Ianis Hagi nu se mai fereşte şi se bucură astfel de timpul liber.

Reclamă

Elena este o superbă domnişoară de 22 de ani care studiază la Colegiul Național Mircea cel Bătrân. Provine dintr-o familie înstărită, tătăl fetei fiind un prosper om de afaceri din Constanţa.

Elena Tănase nu ezită să meargă în vizită la iubitul său, semn că fata este şi pe placul lui Gică Hagi. Până la finalizarea studiilor, Elena se împarte între şcoală şi relaţia cu fiul lui Gică Hagi. Ianis Hagi a fost deseori vizitat, la Glasgow, de iubita lui. Fiul lui Gică Hagi a revenit în ţară după ce a fost desemnat cel mai bun tânăr jucător din campionatul Scoţiei.

Reclamă

Elena Tănase, iubita lui Ianis Hagi. Fostbalistul a vorbit despre viaţa personală

Ianis Hagi a vorbit pentru prima dată de viaţa personală. Fiul lui Gică Hagi a recunoscut că se înţelege perfect cu iubita sa.

Stau bine cu dragostea. Sunt tânăr. Importantă e și viața privată, dar vreau s-o țin departe. Părerea mea este că partea aceasta o gestionez bine. Vedem în viitor ce va mai fi„, a declarat Ianis Hagi pentru digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:50
Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
Echipa naţională • 28 mart., 22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: "Este impresionant"
Fotbal extern • 28 mart., 18:12
Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant”
Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis
Echipa naţională • 28 mart., 18:00
Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui”
"Merită Ianis Hagi să fie la EURO?" Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu
Echipa naţională • 28 mart., 16:22
„Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu
Marius Șumudică s-a convins de Ianis Hagi, după golul marcat la națională
Echipa naţională • 28 mart., 8:20
Marius Șumudică s-a convins de Ianis Hagi, după golul marcat la națională! Verdict despre fiul „Regelui”