Închide meniul

România – Georgia 1-2 | „A devenit o obişnuinţă să pierdem!” Reacţia lui Mirel Rădoi, după încă o înfrângere ruşinoasă: „Lumea se gândeşte câte goluri vom lua cu Anglia!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 3 iunie 2021, 0:22 / Actualizat: 3 iunie 2021, 1:41

Reclamă
România – Georgia 1-2 | „A devenit o obişnuinţă să pierdem! Reacţia lui Mirel Rădoi, după încă o înfrângere ruşinoasă: „Lumea se gândeşte câte goluri vom lua cu Anglia!

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Mirel Rădoi a răbufnit după meciul cu Georgia

„Se pare că a devenit o obișnuință să pierdem”, a spus Mirel Rădoi, după România – Georgia 1-2. Echipa naţională a României să piardă. Rădoi a pierdut 6 meciuri din cele 12 pe banca naţionalei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România a pierdut încă o partidă în mandatul lui Mirel Rădoi. Selecţionerul a avut un discurs sincer după România – Georgia 1-2.

Se pare că a devenit o obișnuință să pierdem. Jucătorii au vrut, dar sunt unele momente în care trebuie să înțelegem că, dacă ajungem în careu și producem unele oportunități, nu putem să pierdem meciul și să rămânem cu un singur gol marcat.

Aveam nevoie de victorie pentru a avea moral înaintea meciului cu Anglia. Totuși, rămân la părerea că nu meritam să pierdem. Am fost neinspirați, le-am dat spații, iar jucătorii de viteză ai georgienilor ne-au surprins. Mă deranjează foarte tare că tratăm cu ușurință unele faze de atac. În momentul în care va reuși să înscrie, atunci va crește și valoarea jucătorilor”, a spus Mirel Rădoi la Pro X.

Mirel Rădoi, după România – Georgia 1-2: „Eu vreau să marchez cu un gol mai mult decât adversarul

Mirel Rădoi spune că nu se va abate de la tactica sa ofensivă, chiar dacă rezultatele întârzie să vină la echipa naţională.

Reclamă

Eu vreau să marchez cu un gol mai mult decât adversarul. Dacă nu, probabil că va veni altcineva care va avea altă statistică. Eu asta mi-am propus în acest schimb de generații. Nu e o ironie. La câte turnee finale am fost în ultima vreme? Se știa de când am venit că naționala va încerca să joace ofensiv. Nu vom ceda!

După înfrângerile cu Armenia și Georgia, toată lumea se gândește acum câte goluri vom lua cu Anglia. Va trebui să îmbunătățim unele aspecte”, a mai spus Rădoi.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:37 Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi” 22:26 Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi 22:15 LIVE VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! A doua sesiune de antrenamente este ACUM în AntenaPLAY 21:59 Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu 21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA 21:08 Scandări xenofobe și decizii controversate la Farul – Sepsi! Fanii au „luat foc” după hattrick-ul lui Safranko 20:52 FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Pavol Safranko a marcat un hattrick în prima repriză din Farul – Sepsi 20:28 „Îi vei lua locul lui Daniel Niculae la Rapid?” Dani Coman a dat cărțile pe față! Răspunsul a uimit pe toată lumea 20:12 VideoOlaru a primit cel mai emoţionant mesaj de la mama sa: „Am o latură mai sensibilă!” Anunţ uriaş: „Vreau titlul şi anul viitor” Vezi toate știrile
Citește și