Închide meniul

România – Georgia 1-2 | „A devenit o obişnuinţă să pierdem!” Reacţia lui Mirel Rădoi, după încă o înfrângere ruşinoasă: „Lumea se gândeşte câte goluri vom lua cu Anglia!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 3 iunie 2021, 0:22 / Actualizat: 3 iunie 2021, 1:41

România – Georgia 1-2 | „A devenit o obişnuinţă să pierdem! Reacţia lui Mirel Rădoi, după încă o înfrângere ruşinoasă: „Lumea se gândeşte câte goluri vom lua cu Anglia!

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Mirel Rădoi a răbufnit după meciul cu Georgia

„Se pare că a devenit o obișnuință să pierdem”, a spus Mirel Rădoi, după România – Georgia 1-2. Echipa naţională a României să piardă. Rădoi a pierdut 6 meciuri din cele 12 pe banca naţionalei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România a pierdut încă o partidă în mandatul lui Mirel Rădoi. Selecţionerul a avut un discurs sincer după România – Georgia 1-2.

Se pare că a devenit o obișnuință să pierdem. Jucătorii au vrut, dar sunt unele momente în care trebuie să înțelegem că, dacă ajungem în careu și producem unele oportunități, nu putem să pierdem meciul și să rămânem cu un singur gol marcat.

Aveam nevoie de victorie pentru a avea moral înaintea meciului cu Anglia. Totuși, rămân la părerea că nu meritam să pierdem. Am fost neinspirați, le-am dat spații, iar jucătorii de viteză ai georgienilor ne-au surprins. Mă deranjează foarte tare că tratăm cu ușurință unele faze de atac. În momentul în care va reuși să înscrie, atunci va crește și valoarea jucătorilor”, a spus Mirel Rădoi la Pro X.

Mirel Rădoi, după România – Georgia 1-2: „Eu vreau să marchez cu un gol mai mult decât adversarul

Mirel Rădoi spune că nu se va abate de la tactica sa ofensivă, chiar dacă rezultatele întârzie să vină la echipa naţională.

Reclamă

Eu vreau să marchez cu un gol mai mult decât adversarul. Dacă nu, probabil că va veni altcineva care va avea altă statistică. Eu asta mi-am propus în acest schimb de generații. Nu e o ironie. La câte turnee finale am fost în ultima vreme? Se știa de când am venit că naționala va încerca să joace ofensiv. Nu vom ceda!

După înfrângerile cu Armenia și Georgia, toată lumea se gândește acum câte goluri vom lua cu Anglia. Va trebui să îmbunătățim unele aspecte”, a mai spus Rădoi.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • România – Georgia 1-2
  • Reacţia lui Mirel Rădoi

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:32 Bianca Ghelber s-a CALIFICAT la Jocurile Olimpice 2024! Românca a îndeplinit baremul la aruncarea ciocanului 17:31 LIVE TEXTFCU Craiova – Dinamo 0-0. Duel „de foc” pentru evitarea retrogradării 17:19 Adrian Mazilu a retrogradat cu Vitesse! Bornă negativă pentru puștiul vândut de Gică Hagi cu 3 milioane de euro 17:15 Octavian Vâlceanu, „groparul” lui FC Voluntari! Două gafe incredibile făcute împotriva lui Poli Iaşi. Ce s-a întâmplat 17:02 LIVE VIDEOWatford – Hull City se joacă ACUM în AntenaPLAY. Leicester – West Brom 2-1. „Vulpile” au făcut spectacol în Championship 16:57 VIDEOBari – Pisa 1-1, în AntenaPLAY! George Pușcaș, gol din penalty la duelul cu Marius Marin! A fost spectacol în Serie B 16:45 Dan Petrescu taie în carne vie la CFR Cluj! 8 jucători, OUT de la echipa lui Neluțu Varga 16:34 VideoGeorge Puşcaş s-a descătuşat în Serie B! Atacantul român a marcat în Bari – Pisa, în AntenaPLAY 15:17 „Ştiu să tund foarte bine!” Un jucător de la FCSB şi-a făcut planurile, după retragere 14:42 Sold-out la derby-ul FCSB – Rapid! Anunţul de ultim moment al lui Mihai Stoica Vezi toate știrile
Citește și