Închide meniul

Șumudică? Mutu? Todoran? Cel mai bun antrenor din Liga 1: Gigi Becali :)! Dumitru Dragomir, savuros: ”E cel mai stabil, de 10-12 ani!” EXCLUSIV

Reclamă

Silviu Corneanu Publicat: 3 iunie 2021, 16:11

Șumudică? Mutu? Todoran? Cel mai bun antrenor din Liga 1: Gigi Becali :)! Dumitru Dragomir, savuros: ”E cel mai stabil, de 10-12 ani!” EXCLUSIV

Hepta

Gigi Becali, cel mai bun antrenor din Liga 1 :)

Cel mai bun antrenor din Liga 1 este Gigi Becali, conform lui Dumitru Dragomir. Mai în glumă, mai în serios, fostul șef de la Ligă a declarat că FCSB se va lupta la titlu, cu Becali la timonă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cel mai bun antrenor din Liga 1

Dragomir privește cu ochi buni numirea lui Șumudică pe banca celor de la CFR. Mitică susține că lupta la titlu se va da între FCSB, CFR și Craiova lui Rotaru.

Șumudică este cel mai tare antrenor. Printre cei mai buni, cei mai tari. Se va bate la campionat cu Craiova lui Rotaru și cu Steaua lui Gigi. La Mutu, nu știu, să vedem, discutăm după performanță.

Becali are antrenor foarte bun. E cel mai stabil antrenor de 10-12 ani. E cel mai bun antrenor din țară, el este cel mai bun antrenor din țară”, a declarat Dumitru Dragomir la AS.ro.

Gigi Becali i-a trasat primele obiective lui Dinu Todoran

Becali a încercat și el să-l aducă la echipă pe Șumudică, dar tehnicianul l-a refuzat. Finanțatorul FCSB l-a adus în cele din urmă pe Dinu Todoran și i-a dat primele indicații. Becali i-a făcut deja jumătate de echipă.

Reclamă

Pe Moruțan nu am cum să-l scot. Că n-ai cum să-l scoți, chiar dacă joacă prost. Pe Olaru, la fel, dacă joacă prost, tot bine joacă. Coman, chiar dacă joacă prost tot meciul, în cinci minute poate face o fază de gol. Pe Tănase, la fel.

Pe Tavi Popescu n-ai cum să-l scoți, pentru că face 100.000.000 de euro. Pe Crețu nu-l poți scoate, că e fundaș central. O să înceapă cu el. Nu suntem nebuni să schimbăm fundașii centrali. Sunt șase jucători, cu portarul, șapte. Trebuie să apere Vlad”, a anunțat Becali într-o conferință de presă.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:52 Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!” 23:41 „Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2 23:36 Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu! 23:00 Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional 23:00 LIVE VIDEOPreston North End – Leicester City e ACUM în AntenaPLAY. Oaspeţii au promovat deja în Premier League 22:57 Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident 22:46 Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul 22:37 Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu 22:35 Rafael Nadal s-a calificat în optimi la Madrid. Gest de mare campion al „Matadorului” 22:27 Rapid – Universitatea Craiova 1-2. Oltenii au dat lovitura în prelungirile partidei şi au urcat pe locul 2 în play-off! Vezi toate știrile
Citește și