Închide meniul

EXCLUSIV Dumitru Dragomir a răbufnit după România – Georgia 1-2. „E umilinţă totală. Am trăit s-o văd şi p-asta. Să ne revenim măcar în 10 ani”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 3 iunie 2021, 14:39

EXCLUSIV Dumitru Dragomir a răbufnit după România – Georgia 1-2. „E umilinţă totală. Am trăit s-o văd şi p-asta. Să ne revenim măcar în 10 ani

Dumitru Dragomir a anunţat cine îi va lua locul lui Dan Petrescu la CFR Cluj

Hepta

„Am trăit să o văd şi p-asta. Să ne bată Georgia acasă. E umilinţă totală, băi frate. Guvernul să bage bani în centrele de copii şi juniori, să ne revenim măcar în 10 ani de acum înainte.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dumitru Dragomir a răbufnit după România – Georgia 1-2

Deocamdată e în căutări Rădoi. Să mai caute şi noi aşteptăm. Să ia o decizie să ştie 15 jucători cu care să pornească la drum. Nimeni în Ţara Românească nu ştie componenţa echipei naţionale”, a spus Dragomir, pentru Antena Sport.

Chiar dacă jocul ofensiv al lui Mirel Rădoi s-a dovedit a fi falimentar, fostul căpital al Stelei nu se gândeşte la demisie. „Dacă nu merge, atunci schimbaţi-mă pe mine. Eu nu am cum să mă schimb. Sunt de 3 ani la Federaţia Română de fotbal şi vă spun de aceleaşi principii. Aţi fost mulţumiţi la naţionala de tineret, acum nu mai sunteţi.

Mirel Rădoi nu se gândeşte la demisie

Eu nu o să mă schimb indiferent de ceea ce se întâmplă. S-ar putea ca peste un an, 2, 3 sau 20 să mă las de antrenorat. Dar nu îmi schimb principiile. Niciodată. Pentru noi, scopul e să marcăm un gol mai mult decât adversara. Pe mine nu mă interesează un scor de 0-0, nu ne aduce niciun beneficiu.„, a spus Mirel Rădoi la conferinţa de presă.

„Spuneţi-mi şi mie, în afară de 2016, de câte ori ne-am calificat? Şi până acum aţi fost foarte acizi, joc urât, nu ne calificăm, nu avem rezultate. Acum că avem gol primit în fiecare meci, medie de două goluri… Sunt de acord, nu o neg, dar dacă nu încercăm să schimbăm ceva, mereu ne vom ascunde în spatele acelui ceva. Că e ofensiv, că e defensiv… Trebuie să acceptăm realitatea, asta e în momentul de faţă. Atât poate antrenorul din faţa voastră. Pot să mă ridic acum de pe scaun, pot să plec, am încheiat discuţia, hai să vedem cine vine următorul… La fel va fi luat”, a spus Rădoi.

Reclamă
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:14 Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale 23:12 „Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei 22:51 LIVE SCOREPAOK – Club Brugge 0-2. Repriză de coșmar pentru Răzvan Lucescu! Belgienii fac spectacol pe Toumba. Dueluri „de foc” în Europa 22:47 Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!” 22:41 „E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:43 Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90 21:25 „Cu Gigi Becali sau cu Adrian Mititelu e mai greu de lucrat?” Nicolae Dică a răspuns fără să stea pe gânduri 21:08 Federația a anunțat o schimbare majoră în fotbalul din Anglia! Ce se întâmplă din sezonul viitor 20:52 Echipa națională de handbal feminin și-a aflat grupa de la EURO 2024! Meciuri dificile pentru „tricolorele” lui Florentin Pera Vezi toate știrile
Citește și