Închide meniul

„Nu cred în lacrimile lui!” Tătăl lui Sergio Aguero a dat de pământ cu Pep Guardiola: „Nu l-a dorit niciodată!”

Alexandru Ivan Publicat: 3 iunie 2021, 17:31

Reclamă
„Nu cred în lacrimile lui! Tătăl lui Sergio Aguero a dat de pământ cu Pep Guardiola: „Nu l-a dorit niciodată!

eurosport.ro

Tatăl lui Aguero l-a desființat pe Guardiola

Lacrimile lui Guardiola nu l-au impresionat și pe tatăl fotbalistului, Leonel El Castillo. Acesta a pus sub semnul întrebării autencitatea emoțiilor arătate de antrenorul catalan în timp ce vorbea despre plecarea lui Aguero de la City. În cele din urmă, golgheterul all-time al clubului a plecat liber de contract de pe Etihad Stadium, semând cu FC Barcelona.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lacrimile lui Guardiola nu l-au impresionat pe tatăl lui Sergio Aguero

La ultimul meci pentru Manchester Ciy în Premier League, Pep Guardiola i-a acordat doar 11 minute lui Sergio Aguero. Cu toate că timpul său pe teren a fost limitat, atacantul argentinian a reușit să marcheze de două ori.

„Nu cred în lacrimile lui. În opinia mea, Guardiola nu l-a vrut niciodată pe Kun. Vrea să fie el în centrul atenției, nu jucătorii. Nu-l cred pe Guardiola, vrea doar să fie protagonistul tuturor echipelor”, a declarat Leonel El Castillo, pentru Radio La Red, citat de TYC Sports.

În 2011 a ajuns Sergio Aguero la Manchester City. Argentinianul are 390 de apariții și 260 de goluri în tricoul „cetățenilor”. Este cel mai bun marcator din istoria lui clubului. În semn de respect pentru munca depusă în ultimii 10 ani, englezii îi vor construi lui Aguero o statuie în faţa stadionului, acolo unde vor afla şi cele ale lui Vincent Kompany și David Silva, alte două legende ale lui City.

„Guardiola e un antrenor bun, dar se schimbă foarte des. De la o zi la alta, nu știi dacă vei mai fi titular. Aguero a fost lăsat la club până în ultimul moment. De data asta, nu și-a mai putut prelungi contractul cu echipa unde este un idol„, a încheiat tatăl fotbalistului.

Reclamă
Reclamă

Printre trofeele cucerite de Aguero în tricoul „cetăţenilor” se numără 5 titluri de campion al Angliei, 5 Cupe ale Ligii, 3 Supercupe ale Angliei, dar şi o Cupă a Angliei. Site-ul de specialitate Transfermarkt.com îl cotează pe Aguero la 25 de milioane de euro.

Pep Guardiola a izbucnit în lacrimi

Antrenorul lui Manchester City declara că Sergio Aguero va fi imposibil de înlocuit.

„Îl iubim atât de mult! E o persoană specială pentru noi toţi. M-a ajutat atât de mult! Nu-l putem înlocui. Nu putem! Sunt mulţi jucători care ne-au ajutat să devenim ce am devenit. Şi-a arătat calitatea în 20 de minute (n.r. a marcat 2 goluri astăzi)”, a declarat printre lacrimi Pep Guardiola.

Reclamă
Reclamă

Se va impune Ianis Hagi la prima echipă a lui Rangers?

Loading ... Loading ...
Citește și:
9:26

Daniel Maldini, fiul lui Paolo şi nepotul lui Cesare, convocat în premieră la naţionala Italiei

9:25

Mercedes, mașini năzuroase! Analiza lui Adrian Georgescu

9:19

„Dacă nu lua roşu, poate nu câştigam!” Mihai Stoica, ferm după eliminarea lui Darius Olaru! Laude pentru căpitanul FCSB-ului

9:00

Denis Alibec, criticat după declaraţiile făcute despre Dinamo: „Nu ai cum să spui asta! Golul a venit întâmplător!”

8:39

„Coşmarul s-a încheiat!” Paul Pogba a reacţionat, după ce TAS i-a redus suspendarea pentru dopaj

8:28

Gică Hagi, extrem de vehement la adresa arbitrajului şi la conferinţa de presă: „Dacă ăsta nu e penalty… Ce vreţi mai mult?”

1 Darius Olaru a ieşit la atac după eliminarea din PAOK – FCSB 0-1: „Arbitrul a inventat acel cartonaş roşu!” 2 „Un miracol!” Daniel Bîrligea, după ce a marcat golul victoriei în PAOK – FCSB 0-1: „Nu ne mai fură nimeni punctele” 3 Farul – Dinamo 1-1. „Câinii” au urcat pe podium. Cătălin Cîrjan şi Grigoryan, marcatorii partidei. Constănţenii au avut şi o bară 4 „Şi-a scos banii!” Gigi Becali, dat pe spate de Daniel Bîrligea după PAOK – FCSB 0-1! Veste dură despre Lixandru: „E grav” 5 Ce reacţie a avut Florinel Coman, după PAOK – FCSB 0-1. „Mbappe” nu şi-a uitat foştii coechipieri de la campioana României 6 FotoReacţia fiicei lui Elias Charalambous, după ce a văzut din tribună PAOK – FCSB 0-1. Andriana, fascinată de succesul tatălui ei
Citește și