Închide meniul

„Nu cred în lacrimile lui!” Tătăl lui Sergio Aguero a dat de pământ cu Pep Guardiola: „Nu l-a dorit niciodată!”

Alexandru Ivan Publicat: 3 iunie 2021, 17:31

Reclamă
„Nu cred în lacrimile lui! Tătăl lui Sergio Aguero a dat de pământ cu Pep Guardiola: „Nu l-a dorit niciodată!

eurosport.ro

Tatăl lui Aguero l-a desființat pe Guardiola

Lacrimile lui Guardiola nu l-au impresionat și pe tatăl fotbalistului, Leonel El Castillo. Acesta a pus sub semnul întrebării autencitatea emoțiilor arătate de antrenorul catalan în timp ce vorbea despre plecarea lui Aguero de la City. În cele din urmă, golgheterul all-time al clubului a plecat liber de contract de pe Etihad Stadium, semând cu FC Barcelona.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lacrimile lui Guardiola nu l-au impresionat pe tatăl lui Sergio Aguero

La ultimul meci pentru Manchester Ciy în Premier League, Pep Guardiola i-a acordat doar 11 minute lui Sergio Aguero. Cu toate că timpul său pe teren a fost limitat, atacantul argentinian a reușit să marcheze de două ori.

„Nu cred în lacrimile lui. În opinia mea, Guardiola nu l-a vrut niciodată pe Kun. Vrea să fie el în centrul atenției, nu jucătorii. Nu-l cred pe Guardiola, vrea doar să fie protagonistul tuturor echipelor”, a declarat Leonel El Castillo, pentru Radio La Red, citat de TYC Sports.

În 2011 a ajuns Sergio Aguero la Manchester City. Argentinianul are 390 de apariții și 260 de goluri în tricoul „cetățenilor”. Este cel mai bun marcator din istoria lui clubului. În semn de respect pentru munca depusă în ultimii 10 ani, englezii îi vor construi lui Aguero o statuie în faţa stadionului, acolo unde vor afla şi cele ale lui Vincent Kompany și David Silva, alte două legende ale lui City.

„Guardiola e un antrenor bun, dar se schimbă foarte des. De la o zi la alta, nu știi dacă vei mai fi titular. Aguero a fost lăsat la club până în ultimul moment. De data asta, nu și-a mai putut prelungi contractul cu echipa unde este un idol„, a încheiat tatăl fotbalistului.

Reclamă
Reclamă 4

Printre trofeele cucerite de Aguero în tricoul „cetăţenilor” se numără 5 titluri de campion al Angliei, 5 Cupe ale Ligii, 3 Supercupe ale Angliei, dar şi o Cupă a Angliei. Site-ul de specialitate Transfermarkt.com îl cotează pe Aguero la 25 de milioane de euro.

Pep Guardiola a izbucnit în lacrimi

Antrenorul lui Manchester City declara că Sergio Aguero va fi imposibil de înlocuit.

„Îl iubim atât de mult! E o persoană specială pentru noi toţi. M-a ajutat atât de mult! Nu-l putem înlocui. Nu putem! Sunt mulţi jucători care ne-au ajutat să devenim ce am devenit. Şi-a arătat calitatea în 20 de minute (n.r. a marcat 2 goluri astăzi)”, a declarat printre lacrimi Pep Guardiola.

Reclamă

Ar trebuie să se retragă Cristiano Ronaldo de la naţionala Portugaliei?

Loading ... Loading ...
Citește și:
15:34

VIDEOBernadette Szocs, momente de magie la WTT Star Contender Bangkok 2024! Loviturile „extraterestre” pe care le-a reuşit

15:30

VIDEOBernadette Szocs – Mima Ito 1-3, în AntenaPLAY. Românca a ratat calificarea în semifinalele WTT Star Contender Bangkok 2024!

15:04

Marian Iancu, previziune devastatoare pentru Dan Şucu: „Nu ştiu dacă trece de locul 5! Totul se decontează la el!”

15:00

LIVE VIDEOCursa de sprint al etapei de Formula 2 a Marelui Premiu al Marii Britanii, ACUM în AntenaPLAY! Cursa, suspendată din cauza ploii

14:25

Olanda – Turcia LIVE TEXT, ora 22:00. „Portocala Mecanică” a eliminat România şi atacă semifinalele EURO 2024. Echipele probabile

13:50

Mihai Stoica a auzit ce planuri are Gigi Becali cu noul star de la FCSB şi a reacţionat: „Niciodată! Nu se pune problema!”

1 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 2 FotoValentin Mihăilă a semnat chiar din cantonamentul României! Contract pe trei sezoane şi un salariu uriaş 3 VIDEOGeorge Russell a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Austriei! Verstappen, penalizat cu 10 secunde după ce s-a atins cu Norris 4 România – Olanda 0-3, în optimi la EURO 2024. Naţionala României, OUT de la EURO 2024. „Tricolorii” au luptat admirabil 5 FotoReacţia imediată a iubitei lui Valentin Mihăilă, după ce internaţionalul român şi-a decis viitorul. Ami îi e alături la EURO 2024 6 Istvan Kovacs și-a aflat pedeapsa, după dezastrul de la Cehia – Turcia! Decizia luată de UEFA, înainte de „optimile” EURO 2024
Citește și