Închide meniul

FCSB, mai mulți jucători decât CFR Cluj în echipa sezonului din Liga 1. Singurul dinamovist care a prins lista + gafa făcută de LPF

Alexandru Ivan Publicat: 4 iunie 2021, 17:20

Reclamă
FCSB, mai mulți jucători decât CFR Cluj în echipa sezonului din Liga 1. Singurul dinamovist care a prins lista + gafa făcută de LPF

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Echipa sezonului în Liga 1

Echipa sezonului în Liga 1 a fost anunțată. Deși FCSB a pierdut duelul pentru titlu cu rivala CFR Cluj, roș-albaștrii au trimis 3 jucători în echipa „ideală”. Este vorba despre golgheterul Florin Tănase, pasatorul Olimpiu Moruțan și „gladiatorul” Darius Olaru.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

LPF a făcut  o gafă uriașă când i-a făcut portretul lui Olaru. Pe site-ul Ligii apare că fotbalistul lui Gigi Becali are 27 de ani. În realitate, Olaru abia a împlinit 23 de ani.

Gafă pe site-ul LPF
captură LPF

Echipa sezonului în Liga 1! FCSB, mai mulți reprezentanți decât CFR Cluj

În comparație, CFR are numai 2 reprezentanți. Primul este fundașul de fier al clujenilor, Andrei Burcă. Al doilea jucător de la CFR inclus de LPF în echipa „ideală” este „locomotiva” Ciprian Deac.

Și Dinamo a trimis un jucător în cel mai bun prim „11” al sezonului. Este vorba despre Deian Sorescu, liderul „câinilor”. Universitatea Craiova are trei reprezentanți, Mirko Pigliacelli, Nicușor Bancu și Alexandru Cicâldău.

Alături de Sorescu, Bogdan Mitrea de la Sepsi și Cephas Malele de la FC Argeș sunt singurii jucători din echipa sezonului care nu joacă pentru CFR Cluj, FCSB sau Universitatea Craiova.

Reclamă

Antrenorul sezonului a fost desemnat Edi Iordănescu, cel care i-a adus lui CFR Cluj al patrulea titlu consecutiv. A fost primul trofeu important din cariera lui Iordănescu Jr, care a ales ulterior să nu mai continue în Gruia.

Echipa sezonului în Liga 1

Portar: Mirko Piglicelli (27 de ani, Universitatea Craiova)

Fundași: Deian Sorescu (23 de ani, Dinamo), Andrei Burcă (28 de ani, CFR Cluj), Bogdan Mitrea (33 de ani, Sepsi), Nicușor Bancu (28 de ani, Universitatea Craiova)

Reclamă 4 / 0/3

Mijlocași: Ciprian Deac (34 de ani, CFR Cluj), Alexandru Cicâldău (23 de ani, Universitatea Craiova), Darius Olaru (23 de ani, FCSB), Olimpiu Moruțan (22 de ani, FCSB)

Atacanți: Cephas Malele (27 de ani, FC Argeș), Florin Tănase (26 de ani, FCSB)

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
0:06
Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!”
23:55 VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul 23:50 Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute 23:37 Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena! 23:20 Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva” 23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! Vezi toate știrile
Citește și