Închide meniul
Foto

Vedeta acuzată de soţ că intră cu noroi în casă şi că e leneşă a mai primit o lovitură: „Mă trezesc că zice că are totul planificat!”

Antena Sport Publicat: 5 iunie 2021, 8:56

Reclamă
Vedeta acuzată de soţ că intră cu noroi în casă şi că e leneşă a mai primit o lovitură: „Mă trezesc că zice că are totul planificat!”

Nicolae Zuluf şi Sânziana Buruiană, căsnicie cu năbădăi

Nicolae Zuluf şi Sânziana Buruiană sunt căsătoriţi

Sânziana Buruiană s-a enervat după ce prietena ei cea mai bună, Elena Ionescu, nu a inclus-o pe ea şi pe soţul ei, Nicolae Zuluf, în planurile de vacanţă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sânziana Buruiană se aştepta ca prietena ei să o includă în planurile de vacanţă. Nu s-a întâmplat acest lucru, iar vedeta s-a plâns soţului ei.

Mă trezesc că zice Elena că ea are totul planificat și pleacă într-o vacanță. Noi am tot discutat că vrem și noi să mergem în vacanță, să fim cu toții, și acum ea avea totul planificat, se uita după un iaht în Turcia. (…) Nu ne-a întrebat dacă putem să mergem, nu a zis nimic”, i-a povestit Sânziana Buruiană soțului ei, Nicolae Zuluf, la Antena Stars, conform Spynews.

Răspunsul a venit imediat din partea Elenei Ionescu.

Probabil că ea aa aflat atunci că eu plec în vacanță. Noi vorbiserăm la un moment dat să mergem împreună în următoarea vacanță pe care o s-o avem, doar că în această conjunctură, fără copii, nu aveam cum să-i dau prea multe informații, și a fost și foarte repede. (…) O simt că s-a răcit față de mine. Sper să se remedieze cât mai curând treaba”, a spus Elena Ionescu.

Reclamă

Sânziana Buruiană, criticată de soţul ei

Nicolae Zuluf i-a reproşat soţiei sale că intră cu noroi în casă şi că nu face nimic.

Ea nu are grijă nici de casă, nici de mașină, intră încălțată cu noroi. Mie nu-mi place la ea că este prea lentă. Ea vine după două ore, vine la mașină, se mai duce apoi în casă că a uitat ceva. Dimineață ne-am certat ultima dată”, s-a plâns Nicolae Zuluf de soţia sa la Antena Stars.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:20 LIVE TEXTPSG – Borussia Dortmund 0-1. Lovitură de teatru la Paris: Mats Hummels a deschis scorul! 23:17 Un veteran de la Real Madrid, mesaj emoționant înainte de returul cu Bayern Munchen din Ligă: „Probabil va fi ultimul meci” 23:16 Răspunsul primarului Buzăului la întrebarea dacă aşteaptă duelurile cu Gigi Becali: „Sper ca Gloria Buzău să devină «Steluţa» 2” 22:49 Reacția premierului Marcel Ciolacu după ce Gloria Buzău a promovat în Liga 1! Mesaj după finalul partidei cu Unirea Slobozia 22:21 Reacţia lui Ion Crăciunescu după ce Darius Olaru i-a strigat „Băi, prostule!” centralului meciului Universitatea Craiova – FCSB! 22:02 „Mă simt extenuat!” Andrei Prepeliță și-a găsit cu greu cuvintele după ce a promovat cu Gloria Buzău în Liga 1! 21:52 Anunţul lui Florin Manea despre transferul lui Denis Drăguş: „Cluburile s-au înţeles” 21:46 „N-a înțeles nimic! O prostie!” Mihai Stoica i-a dat replica lui Andrea Compagno! „MM” a răspuns, după atacul italianului 21:14 „A greșit!” Mihai Stoica, verdict despre ocazia irosită de Octavian Popescu în Universitatea Craiova – FCSB 2-0! 20:57 Surprizele pregătite de selecționerul Belgiei pentru EURO 2024. Cu ce jucători se pot duela „tricolorii” lui Edi Iordănescu Vezi toate știrile
Citește și