Închide meniul
Foto

„Mă spălam la lighean, nu aveam unde să fac duş!” Calvarul prin care a trecut un bărbat celebru din România. E însurat cu o vedetă pe care a acuzat-o că e leneşă: „Intră şi cu noroi în casă”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 1 iunie 2021, 11:04 / Actualizat: 1 iunie 2021, 22:00

Nicolae Zuluf a făcut dezvăluiri incredibile despre copilăria pe care a avut-o. Soţul Sânzianei Buruiană spune că s-a luptat cu sărăcia şi, câteodată, nu avea ce să mănânce. Nicolae Zuluf este căsătorit cu Sânziana Buruiană şi are parte de tot confortul. Acest lucru i-a lipsit, însă, în copilărie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nicolae Zuluf a făcut dezvăluiri incredibile despre copilăria sa

”Îmi aduc aminte că nici nu aveam unde să fac duș, să fac baie, mă spălam la lighean. Știu foarte bine cât m-am chinuit”, a spus Nicolae Zuluf la Xtra Night Show, conform Spynews.

Tocmai de aceea, fostul fotbalist este extrem de exigent când vine vorba de curăţenie. Chiar şi soţiei sale i-a reproşat că intră cu noroi în casă.

Ea nu are grijă nici de casă, nici de mașină, intră încălțată cu noroi. Mie nu-mi place la ea că este prea lentă. Ea vine după două ore, vine la mașină, se mai duce apoi în casă că a uitat ceva. Dimineață ne-am certat ultima dată”, s-a plâns Nicolae Zuluf de soţia sa la Antena Stars.

Nicolae Zuluf a avut parte şi de o dramă în familie

Nicolae Zuluf a spus că a avut parte şi de o dramă în familie. În urmă cu 11 ani, fratele său a decedat. Pentru fostul fotbalist vestea a picat ca un trăsnet, iar el a declarat în premieră la Antena Stars că au fost momente în care s-a gândit să-și ia viață din această cauză și pentru că nu se mai regăsea.

Reclamă

 Fratele meu a jucat fotbal la Rapid şi din cauza anturajului a luat-o pe arătură, cum se zice. Dorinţa lui a fost să mă duc şi eu la fotbal. După ce am promovat în divizia a doua, când eram la mare, am fost sunat că a murit fratele meu. A fost o situaţie prin care nu aş dori să treacă nimeni, m-a marcat!

Într-o zi mi s-a schimbat toată viaţa, eram pierdut. La un moment dat nu mai ştiam pentru ce să mai trag. Nu mai vedeam nicio bucurie pe pământ. Eram pierdut, am vrut să mă duc să mă spânzur. Nu ştie nimeni, nici Sânziana, nici ceilalţi din familie. Mă duceam pe o gârlă şi plângeam„, a dezvăluit Nicolae Zuluf la „Xtra Night Show”.

„, a mai spus Zuluf.

Reclamă 4 / 0/3

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și