Închide meniul

Pep Guardiola şi Ronald Koeman, întâlnire de gradul zero! Ipostaza inedită în care au fost surprinşi antrenorii de la Manchester City şi Barcelona

Dragoș Vasile Publicat: 5 iunie 2021, 17:08

Reclamă
Pep Guardiola şi Ronald Koeman, întâlnire de gradul zero! Ipostaza inedită în care au fost surprinşi antrenorii de la Manchester City şi Barcelona

Profimedia

ronald koeman pep guardiola

Pep Guardiola şi Ronald Koeman, întâlnire de gradul zero. Antrenorii de la Manchester City, campioana Angliei, şi Barcelona, au fost surprinşi la golf. Cei doi tehnicieni s-au întâlnit chiar la Barcelona, unde au disputat un meci, potrivit Mundo Deportivo.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pep Guardiola şi Ronald Koeman, întâlnire de gradul zero la golf

Cei doi au făcut echipă cu fiii lor: antrenorul catalanilor cu Ronald Jr., iar tehnicianul „cetăţenilor” cu Marius. Koeman şi Guardiola au o relaţie de prietenie încă din perioada în care au evoluat pe Camp Nou, sub comanda legendarului Johan Cruyff.

Echipa Guardiola a câştigat partida, datorită lui Ronald Jr., care a ştiut să profite de greşelile comise de fiul lui Guardiola, Marius.

Pep Guardiola şi Ronald Koeman la golf
Sursa: Mundo Deportivo / Pep Morata

Ronald Koeman rămâne antrenorul Barcelonei. Anunțul oficial făcut de Joan Laporta

Ronald Koeman rămâne antrenorul Barcelonei. Olandezul i-a convins pe șefii de pe Camp Nou, deși a reușit să câștige doar Cupa Spaniei în acest sezon. Acesta își va duce contractul până la capăt, fiind scadent în vara anului 2022.

„Ronad Koeman va continua să fie antrenorul principal al FC Barcelona şi în sezonul viitor. După o perioadă de reflecţie, am decis să continuăm contractul pe care îl are Koeman. Suntem foarte mulţumiţi de discuţiile pe care le-am avut. Au fost discuţii sincere, iar comportamentul antrenorului a fost impecabil. Am găsit soluţii la orice uşoară divergenţă. Ne-am gândit la ce este mai bine pentru Barcelona şi suntem cu toţii bucuroşi să facem acest anunţ”, a anunțat Joan Laporta, pe contul oficial de Twitter al catalanilor.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:12 Judd Trump, eliminat de la Campionatul Mondial de snooker! Jak Jones, victoria carierei 14:51 Bogdan Lobonţ, criticat de Robert Niţă: „Dacă eram Oaidă, îi ziceam `Ia, mă, tricoul și joacă tu!`” 14:07 Red Bull pierde „creierul” echipei, care e la un pas să semneze cu Ferrari! Plecare de ultim moment anunţată 13:57 Veste uriaşă pentru Gică Hagi! Proiect de 75 de milioane de euro la Constanţa: „De când aşteptam asta” 13:16 Brazilia îl omagiază pe Ayrton Senna, la 30 de ani de la moartea fostului mare campion 13:14 Răzvan Lucescu, cerut la Rapid în locul lui Bogdan Lobonţ: „L-aş alege şi în locul lui Mircea Lucescu!” 13:13 LIVE VIDEOUngaria – România se dispută ACUM, în AntenaPLAY. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1 12:27 VIDEOCremonese – Pisa 2-1 şi Lecco – Sampdoria (19:00), în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B 12:14 Detalii savuroase despre Ionuţ Luţu! S-a înscris la cursurile de directori sportivi de la FRF: „Avem traduceri?” 12:12 Carlos Alcaraz visează să joace la dublu cu Rafael Nadal, la Jocurile Olimpice: „Dacă totul decurge bine, vom juca!” Vezi toate știrile
Citește și