Închide meniul

OFICIAL | Ronald Koeman rămâne antrenorul Barcelonei. Anunțul făcut de Joan Laporta

Alexandru Ivan Publicat: 3 iunie 2021, 20:01 / Actualizat: 6 iunie 2021, 14:07

OFICIAL | Ronald Koeman rămâne antrenorul Barcelonei. Anunțul făcut de Joan Laporta

Ronald Koeman, înainte de El Clasico

DPA Images / Robert Michael

  • Ronald Koeman rămâne la Barcelona
  • Anunțul lui Joan Laporta

Ronald Koeman rămâne antrenorul Barcelonei. Olandezul i-a convins pe șefii de pe Camp Nou, deși a reușit să câștige doar Cupa Spaniei în acest sezon. Acesta își va duce contractul până la capăt, fiind scadent în vara anului 2022.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ronald Koeman rămâne antrenorul Barcelonei

„Ronad Koeman va continua să fie antrenorul principal al FC Barcelona şi în sezonul viitor. După o perioadă de reflecţie, am decis să continuăm contractul pe care îl are Koeman. Suntem foarte mulţumiţi de discuţiile pe care le-am avut. Au fost discuţii sincere, iar comportamentul antrenorului a fost impecabil. Am găsit soluţii la orice uşoară divergenţă. Ne-am gândit la ce este mai bine pentru Barcelona şi suntem cu toţii bucuroşi să facem acest anunţ”, a anunțat Joan Laporta, pe contul oficial de Twitter al catalanilor.

Reclamă

Ronald Koeman a fost adus la începutul stagiunii 2020-2021. Acesta a strâns 54 de meciuri pe banca catalanilor, dintre care 35 de victorii, 8 remize și 11 înfrângeri. În La Liga, Barcelona lui Koeman a terminat pe poziția a treiea, după rivalele Atletico și Real Madrid. În Champions League, echipa blaugrana a fost umilită de PSG în „optimi”, 2-5 la general.

Singurul trofeu al lui Koeman la Barcelona a venit după 4-0 cu Athletic Bilbao în finala Cupei Spaniei. Barcelona a pierdut dramatic Supercupa împotriva aceleiași echipe.

Reclamă

Confirmarea lui Koeman pe banca catalanilor ar trebui să grăbească transferul jucătorilor batavi Memphis Depay şi Georgino Wijnaldum. Barca a fost deja foarte activă pe piaţa transferurilor cu sosirile lui Sergio Aguero, Eric Garcia şi Emerson Royal.

Xavi era favorit să-i ia locul lui Ronald Koeman

Xavi a fost în Barcelona pentru o vacanță alături de familie. Spaniolii scriu că, de fapt, acesta ar fi negociat cu Joan Laporta să preia banca Barcelonei. Indiferent dacă Xavi s-a aflat pe lista catalanilor, nu mai există niciun dubiu în privința antrenorului Barcelonei din sezonul următor.

Xavi a evoluat timp de 16 sezoane în tricoul Barcelonei. A strâns 769 de meciuri şi 85 de goluri. La naţionala Spaniei are 133 de selecţii şi 13 reuşite. A fost campion mondial în 2010 şi de două ori campion european, în 2008 şi 2012.

Reclamă 4 / 0/3

 

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:41 Istvan Kovacs va arbitra Universitatea Craiova – Rapid 14:42 Bernadette Szocs – Chen Meng e LIVE STREAM în AntenaPLAY (sâmbătă, 05:45). Duel pentru semifinale, la WTT Champions Incheon 2024 14:40 UPDATEGică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai”. Reacţia lui Hagi 14:24 LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo – Petrolul se poate juca cu fani în tribună! Anunţul oficial 13:58 Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!” 12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu 12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” 12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare Vezi toate știrile
Pe același subiect
Ronald Koeman înțelege de ce Xavi a anunțat că pleacă de la Barcelona
Fotbal extern • 8 feb., 18:26
Ronald Koeman înțelege de ce Xavi a anunțat că pleacă de la Barcelona: „Să fii antrenor aici e un atac la sănătatea mentală”
Joan Laporta, reacţie sinceră după ce Xavi a anunţat că pleacă de la Barcelona
La Liga • 28 ian., 17:22
Joan Laporta, reacţie sinceră după ce Xavi a anunţat că pleacă de la Barcelona: „Situaţia nu este deloc plăcută”
Xavi, reacție surprinzătoare despre implicarea lui Joan Laporta în alcătuirea echipei
Liga Campionilor • 14 dec., 9:48
Xavi, reacție surprinzătoare despre implicarea lui Joan Laporta în alcătuirea echipei: „Am vorbit 2 ore”
Joan Laporta a fost inclulpat în "Cazul Negreira"
La Liga • 18 oct., 17:15
Joan Laporta a fost inculpat în „Cazul Negreira”. Preşedintele Barcelonei este acuzat oficial de dare de mită!
Franck Kessie a refuzat Juventus şi a ales Arabia Saudită
Fotbal extern • 4 aug., 14:00
Franck Kessie a refuzat Juventus şi a ales Arabia Saudită! Reacţie dură a lui Joan Laporta, preşedintele Barcelonei