Închide meniul

VIDEO | Cheloo, de la iUmor, va merge la Dakar. „Nu am putut să refuz oferta. Mă pricep la distrus maşini”

Iulian Focșăneanu Publicat: 5 iunie 2021, 22:19 / Actualizat: 6 iunie 2021, 17:14

Reclamă
VIDEO | Cheloo, de la iUmor, va merge la Dakar. „Nu am putut să refuz oferta. Mă pricep la distrus maşini

Cheloo, copilotul lui Mihai Banu la Raliul Dakar

Cheloo, de la iUmor, va merge la Dakar

Pasionat de off-road, Cheloo va merge în deşertul din Arabia Saudită să concureze la Raliul Dakar. El este copilotul lui Mihai Ban.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cheloo, de la iUmor, va merge la Dakar! „Mă pricep la distrus maşini”

Nu am putut să refuz oferta de a mă da în Campionatul de Rally Raid şi de a merge, în ianuarie, la Raliul Dakar alături de Mihai Ban„, a declarat Cheloo.

Alături de concurenţi din cinci ţări, Cheloo şi Ban gonesc în etapa de Rally Raid de la Satu Mare, care e inclusă şi în Campionatul European. Pentru Cheloo a fost mai grea pornirea.

Prima dată ca prima dată… groaznic! I-am oferit acestui domn 28 de minute de penalitate. Dar s-a descurcat, le-a recuperat„, a glumit vedeta Antenei 1.

Ieri am avut două probe speciale, au fost fără greşeală. Deci, început promiţător„, a ţinut să asigure Mihai Ban.

Reclamă

Cheloo, de la iUmor, va merge la Dakar. Săptămâna viitoare, la ştirile AntenaSport, aflaţi cu ce star mondial din sport se va întâlni Cheloo şi cine e vedeta din România pe care o cheamă la iUmor.

(Reporter: Te pricepi şi la reparat maşini) Mă pricep la distrus maşini, indiferent că le repar sau circul cu ele. Crede-mă!„, a spus Cheloo.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:11 VIDEOParma – Cremonese 1-1 și Palermo – Ascoli 2-2 au fost în AntenaPLAY! Man și Mihăilă, spectacol total în Serie B 18:05 „Mihai Pintilii, antrenor cu acte în regulă la FCSB?” Mihai Stoica a făcut anunțul! Ce se întâmplă cu Elias Charalambous 17:41 Cole Palmer, cifre impresionante la Chelsea! La doar 21 de ani, a intrat în istoria Premier League 17:38 VIDEOValentin Mihăilă, gol după o cursă fabuloasă a lui Dennis Man în Parma – Cremonese! Românii fac spectacol total în Serie B 17:11 Câți jucători va da FCSB la EURO 2024! Mihai Stoica e sigur: „Am vrut să-l sun pe Edi, dar Gigi Becali nu m-a lăsat!” 17:05 VIDEOFranco Vazquez a marcat un gol superb în Parma – Cremonese! Dennis Man și Valentin Mihăilă, martori la reușita spectaculoasă 16:33 Gigi Becali pregătește trei lovituri pe piața transferurilor! Lista scurtă a FCSB-ului pentru „visul Champions League” 16:21 „Am pătimit împreună” Mesajul postat de oficialii lui Dinamo în ziua de Paște. Ce le-au transmis fanilor, după 3-3 cu U Cluj 15:55 Eliza Samara – Chen Xingtong LIVE VIDEO în AntenaPLAY, de la ora 19:05. Duel infernal pentru româncă la Saudi Smash 2024 15:24 Darwin Nunez, în locul lui Robert Lewandowski la Barcelona! Decizie total neașteptată luată de Xavi Vezi toate știrile
Citește și