Închide meniul

Anglia – România | „Tricolorii” şi englezii au îngenuncheat pentru mişcarea „Black Lives Matter”. Doi români au refuzat să participe la gestul de solidaritate. Fanii şi-au huiduit favoriţii la Middlesbrough

Dragoș Vasile Publicat: 6 iunie 2021, 19:52

Reclamă
Anglia – România | „Tricolorii şi englezii au îngenuncheat pentru mişcarea „Black Lives Matter. Doi români au refuzat să participe la gestul de solidaritate. Fanii şi-au huiduit favoriţii la Middlesbrough

Profimedia

România - Anglia

„Tricolorii” şi englezii au îngenuncheat pentru mişcarea „Black Lives Matter” înainte de Anglia – România. Chiar dacă fanii i-au huiduit la meciul cu Austria, jucătorii lui Southgate nu au ţinut cont de doleaţele suporterilor. Aceştia au avut acelaşi comportament, iar huiduielile s-au auzit din nou pe arena „Riverside”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ
Anglia
Profimedia

Răzvan Marin a fost şi el alături de englezi şi a îngenuncheat. La doar câteva minute, mijlocaşul a semnat cea mai mare ocazie a României.

Mario Camora i-a pasat decisiv lui Marin în interiorul careului, însă acesta a trimis un şut slab spre poarta lui Johnstone.

„Tricolorii” şi englezii au îngenuncheat pentru mişcarea „Black Lives Matter”. Stanciu şi Nedelcearu au refuzat

Nouă dintre „tricolori” au fost alături de englezi. Nicolae Stanciu şi Ionuţ Nedelcearu au refuzat. Mijlocaşul român a avut un motiv întemeiat.

În sezonul trecut de Europa League, Kudela, unul dintre colegii lui Stanciu de la Slavia Praga, a fost acuzat de rasism de Kamara în confruntarea cu Rangers. Kudela a negat atacul rasist. Fotbalistul Slaviei şi-a manifestat însă regretul pentru jignirile pe care i le-a adus adversarului său. Kamara l-a făcut mincinos.

Reclamă

Gareth Southgate nu ţine cont de părerea fanilor: „O să ignorăm”

La conferinţa de presă a meciului cu România, selecţionerul Angliei a anunţat că jucătorii săi vor îngenunchea înaintea meciurilor, ca semn de solidaritate pentru oamenii de culoare, chiar dacă fanii nu sunt de acord.

„Suntem hotărâţi să facem pe tot parcursul turneului acest gest. Cel mai important lucru pentru jucători este că suntem uniţi total şi pregătiţi să ne susţinem. Jucătorii sunt sătui de subiectul ăsta, dacă să o facă, dacă să nu. Suntem conştienţi că vor apărea reacţii adverse, o să ignorăm şi o să mergem mai departe”, a spus selecţionerul Angliei.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:15 VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00) 3
mai
23:57
Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!”
3
mai
22:55
„Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe
3
mai
22:45
„Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu
3
mai
22:37
Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi”
3
mai
22:26
Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi
3
mai
22:16
VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY
3
mai
21:59
Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu
3
mai
21:29
România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori
3
mai
21:27
OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA
Vezi toate știrile
Citește și