Închide meniul

Anglia – România | Ultraşii dinamovişti au văzut meciul tricolorilor îmbrăcaţi în tricourile lui Middlesbrough: „I love you Boro!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 6 iunie 2021, 20:44

Anglia – România | Ultraşii dinamovişti au văzut meciul tricolorilor îmbrăcaţi în tricourile lui Middlesbrough: „I love you Boro!

Captură Youtube

Ultraşii dinamovişti au fost prezenţi la meciul Anglia - România

Suporterii au îmbrăcat tricourile grupării care, în 2006, a eliminat echipa lui Gigi Becali din semifinalele Cupei UEFA. Fanii lui Dinamo au şi scandat numele „coşmarului” roş-albaştrilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ultraşii dinamovişti au fost prezenţi la meciul Anglia – România

I love you Boro (n.r. Te iubesc, Middlesbroug)!„, au fredonat susţinătorii grupării din Ştefan cel Mare pe străzile din apropierea arenei pe care s-a disputat amicalul de lux al tricolorilor.

Ce a spus Mirel Rădoi despre revenirea la Middlesbrough

Partida s-a jucat la Middlesbrough, acolo unde selecţionerul Mirel Rădoi şi secundul său, Nicolae Dică, au jucat cel mai trist al meci al carierei lor de jucători. Mai mult, actualul selecţioner al Angliei, Gareth Southgate, le-a fost adversar.

Un sentiment neplăcut la prima vedere, dar chiar a fost un meci senzaţional. Din păcate pentru noi nu s-a terminat aşa cum ne-am dorit, să facem parte din acea finală. Chiar dacă înainte de noi avusese loc un scenariu asemănător, între Middlesbrough şi Basel, nu am învăţat nimic din episodul acela. Dar până la urmă rămâne o performanţă a fotbalului românesc”, a mai spus Rădoi la conferinţa de presă.

Reclamă

Pe Ghionea nu-l bântuie „coşmarul” Middlesbrough. Mirel Rădoi ar trebui să se întoarcă cu placere acolo, spune fostul apărator al UEFAntasticilor.

Am tot auzit de locul dramei, cum a fost numit acel episod Middlesbrough pentru noi. Nu ştiu dacă a fost o dramă sau un eşec. Vedeţi că, după atât timp, acel moment nu a putut fi nici măcar egalat.

Până atunci, nu ştiu dacă am ajuns pâna în semifinale, finale! Am pierdut vreo finală, două? Deci, nu cred că ar trebuie etichetat ca o dramă, ca un eşec„, a declarat Sorin Ghionea pentru AS.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB 7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
Vezi toate știrile
Citește și