Închide meniul

Anglia – România | Ultraşii dinamovişti au văzut meciul tricolorilor îmbrăcaţi în tricourile lui Middlesbrough: „I love you Boro!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 6 iunie 2021, 20:44

Anglia – România | Ultraşii dinamovişti au văzut meciul tricolorilor îmbrăcaţi în tricourile lui Middlesbrough: „I love you Boro!

Captură Youtube

Ultraşii dinamovişti au fost prezenţi la meciul Anglia - România

  • Fanii lui Dinamo au fost la meciul de la Middlesbroug
  • Ce au scandat în faţa stadionului

Suporterii au îmbrăcat tricourile grupării care, în 2006, a eliminat echipa lui Gigi Becali din semifinalele Cupei UEFA. Fanii lui Dinamo au şi scandat numele „coşmarului” roş-albaştrilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ultraşii dinamovişti au fost prezenţi la meciul Anglia – România

I love you Boro (n.r. Te iubesc, Middlesbroug)!„, au fredonat susţinătorii grupării din Ştefan cel Mare pe străzile din apropierea arenei pe care s-a disputat amicalul de lux al tricolorilor.

Reclamă

Ce a spus Mirel Rădoi despre revenirea la Middlesbrough

Partida s-a jucat la Middlesbrough, acolo unde selecţionerul Mirel Rădoi şi secundul său, Nicolae Dică, au jucat cel mai trist al meci al carierei lor de jucători. Mai mult, actualul selecţioner al Angliei, Gareth Southgate, le-a fost adversar.

Un sentiment neplăcut la prima vedere, dar chiar a fost un meci senzaţional. Din păcate pentru noi nu s-a terminat aşa cum ne-am dorit, să facem parte din acea finală. Chiar dacă înainte de noi avusese loc un scenariu asemănător, între Middlesbrough şi Basel, nu am învăţat nimic din episodul acela. Dar până la urmă rămâne o performanţă a fotbalului românesc”, a mai spus Rădoi la conferinţa de presă.

Reclamă

Pe Ghionea nu-l bântuie „coşmarul” Middlesbrough. Mirel Rădoi ar trebui să se întoarcă cu placere acolo, spune fostul apărator al UEFAntasticilor.

Am tot auzit de locul dramei, cum a fost numit acel episod Middlesbrough pentru noi. Nu ştiu dacă a fost o dramă sau un eşec. Vedeţi că, după atât timp, acel moment nu a putut fi nici măcar egalat.

Până atunci, nu ştiu dacă am ajuns pâna în semifinale, finale! Am pierdut vreo finală, două? Deci, nu cred că ar trebuie etichetat ca o dramă, ca un eşec„, a declarat Sorin Ghionea pentru AS.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie 16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi 16:22 „Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu 15:42 Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!” 14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită
Liga 1 • 15:42
Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!”
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu
Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo
Liga 1 • 9:40
„O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo