Închide meniul

Anglia – România 1-0 | Nicolae Stanciu a explicat de ce nu a îngenuncheat pentru mişcarea „Black Lives Matter”: „Mi se pare normal!”

Dragoș Vasile Publicat: 6 iunie 2021, 21:39

Reclamă
Anglia – România 1-0 | Nicolae Stanciu a explicat de ce nu a îngenuncheat pentru mişcarea „Black Lives Matter: „Mi se pare normal!

Profimedia

Nicolae Stanciu

Nicolae Stanciu a explicat de ce a ales să nu îngenuncheze pentru mişcarea „Black Lives Matter” înaintea meciului amical al României cu Anglia. Mijlocaşul a precizat că a refuzat gestul din solidaritate pentru colegul său de la Slavia Praga, Ondrej Kudela, suspendat pentru un incident de rasism.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nicolae Stanciu a explicat de ce nu a îngenuncheat pentru mişcarea „Black Lives Matter”

„Am făcut acelaşi lucru şi cu Slavia, când am jucat cu Arsenal, în sferturile Ligii Europa, mi se pare normal, şi am decis să fac gestul pentru colegul meu de la Slavia, pentru Kudela, care fără nicio probă, a fost suspendat zece etape, după meciul cu Rangers. Doar aşa pentru că un coleg al lui Kamara a auzit cuvântul acela pe care nu îl pot spune. Am decis să nu mă pun în genunchi şi nu cred că asta este soluţia”, a declarat Nicolae Stanciu, la ProX.

„Tricolorii” şi englezii au îngenuncheat pentru mişcarea „Black Lives Matter”. Stanciu şi Nedelcearu au refuzat

„Tricolorii” şi englezii au îngenuncheat pentru mişcarea „Black Lives Matter” înainte de Anglia – România. Chiar dacă fanii i-au huiduit la meciul cu Austria, jucătorii lui Southgate nu au ţinut cont de doleaţele suporterilor. Aceştia au avut acelaşi comportament, iar huiduielile s-au auzit din nou pe arena „Riverside”.

Nouă dintre „tricolori” au fost alături de englezi. Nicolae Stanciu şi Ionuţ Nedelcearu au refuzat. Mijlocaşul român a avut un motiv întemeiat. În sezonul trecut de Europa League, Kudela, unul dintre colegii lui Stanciu de la Slavia Praga, a fost acuzat de rasism de Kamara în confruntarea cu Rangers.

Kudela a negat atacul rasist. Fotbalistul Slaviei şi-a manifestat însă regretul pentru jignirile pe care i le-a adus adversarului său. Kamara l-a făcut mincinos.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:34 Iga Swiatek a câştigat turneul de la Madrid, după o revenire fabuloasă în finala cu Sabalenka 11:09 Marele Premiu de Formula 1™ de la Miami va fi în direct pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY, de la ora 23:00 10:56 EXCLUSIVVictor Pițurcă, anunț surprinzător despre CSA Steaua: „Mai bine că a rămas în Liga 2”. Avertisment pentru șefii Armatei 10:32 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou record uriaş după ce a reuşit un hattrick pentru Al Nassr. Obiectivul uriaş al starului portughez 10:17 Lionel Messi, gol și cinci pase decisive într-o singură repriză! A „distrus” două recorduri și i-a uluit pe americani 9:52 Reacţia surprinzătoare a lui Max Verstappen după ce va pleca din pole position la Miami: „Nu e chiar distractiv” 9:46 Vinicius, ironie devastatoare pentru un star al Barcelonei! Reacție virală după ce Real Madrid a devenit campioana Spaniei 9:24 Florin Prunea s-a prăbuşit emoţional după dezastrul de la Dinamo: „E teribil! Inadmisibil!” 9:02 Mihai Stoica, verdict cumplit pentru Dinamo: „A cam retrogradat!” 4
mai
22:45
VIDEOMax Verstappen va pleca din pole position în Marele Premiu de Formula 1 de la Miami (Antena 3 CNN şi AntenaPLAY, 23:00)
Vezi toate știrile
Citește și