Închide meniul

Anglia – România 1-0 | Nicolae Stanciu a explicat de ce nu a îngenuncheat pentru mişcarea „Black Lives Matter”: „Mi se pare normal!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 6 iunie 2021, 21:39

Anglia – România 1-0 | Nicolae Stanciu a explicat de ce nu a îngenuncheat pentru mişcarea „Black Lives Matter: „Mi se pare normal!

Profimedia

Nicolae Stanciu

Nicolae Stanciu a explicat de ce a ales să nu îngenuncheze pentru mişcarea „Black Lives Matter” înaintea meciului amical al României cu Anglia. Mijlocaşul a precizat că a refuzat gestul din solidaritate pentru colegul său de la Slavia Praga, Ondrej Kudela, suspendat pentru un incident de rasism.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nicolae Stanciu a explicat de ce nu a îngenuncheat pentru mişcarea „Black Lives Matter”

„Am făcut acelaşi lucru şi cu Slavia, când am jucat cu Arsenal, în sferturile Ligii Europa, mi se pare normal, şi am decis să fac gestul pentru colegul meu de la Slavia, pentru Kudela, care fără nicio probă, a fost suspendat zece etape, după meciul cu Rangers. Doar aşa pentru că un coleg al lui Kamara a auzit cuvântul acela pe care nu îl pot spune. Am decis să nu mă pun în genunchi şi nu cred că asta este soluţia”, a declarat Nicolae Stanciu, la ProX.

Citește și:

„Tricolorii” şi englezii au îngenuncheat pentru mişcarea „Black Lives Matter”. Stanciu şi Nedelcearu au refuzat

„Tricolorii” şi englezii au îngenuncheat pentru mişcarea „Black Lives Matter” înainte de Anglia – România. Chiar dacă fanii i-au huiduit la meciul cu Austria, jucătorii lui Southgate nu au ţinut cont de doleaţele suporterilor. Aceştia au avut acelaşi comportament, iar huiduielile s-au auzit din nou pe arena „Riverside”.

Nouă dintre „tricolori” au fost alături de englezi. Nicolae Stanciu şi Ionuţ Nedelcearu au refuzat. Mijlocaşul român a avut un motiv întemeiat. În sezonul trecut de Europa League, Kudela, unul dintre colegii lui Stanciu de la Slavia Praga, a fost acuzat de rasism de Kamara în confruntarea cu Rangers.

Kudela a negat atacul rasist. Fotbalistul Slaviei şi-a manifestat însă regretul pentru jignirile pe care i le-a adus adversarului său. Kamara l-a făcut mincinos.

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și