Închide meniul

Simona Halep, mai bogată cu 1 milion de euro în plină pandemie! Cum a făcut avere pe timp de COVID și câți bani a câștigat din tenis

Alexandru Ivan Publicat: 7 iunie 2021, 17:45

Reclamă
Simona Halep, mai bogată cu 1 milion de euro în plină pandemie! Cum a făcut avere pe timp de COVID și câți bani a câștigat din tenis

ProfimediaImages

Simona Halep, prima reacţie după ce s-a logodit

În 2020, anul în care economia a fost zguduită de pandemia de COVID-19, Simona Halep a făcut aproape 1 milion de euro din afacerile imobiliare. Firma deținută de familia constănțencei a avut o cifră de afaceri în valoare de 4,56 milioane de lei (900.000 de euro) și un profit de 1,65 milioane de lei, potrtivit datelor publicate de Ministerul de Finanțe.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep s-a îmbogățit din afaceri imobiliare

În 2017, familia Simonei a început construcția unui bloc pe malul Mării Negre. Toate apartamentele s-au vândut imediat, iar acum sportiva construiește alte două imobile similare.

Un apartament de două camere în blocul Simonei Halep costă 76.000 de euro, în timp ce o garsonieră poate fi achiziționată cu doar 36.000 de euro.

În Constanța, Simona Halep și-a construit și un hotel de cinci stele. Marea inaugurare a avut pe 29 aprilie. Imobilul are 20 de apartamente de o suprafață de 60 de metri pătrați. Acestea cuprind un living, un dormitor, o baie și o bucătărie.

 
View this post on Instagram
 
A post shared by Simona Halep (@simonahalep)

Reclamă

Familia Simonei Halep mai are alte două hoteluri, în Brașov și în Poiana Brașov. Investițiile Simonei Halep nu surprind, mai ales că deținătoarea de două trofee de Grand Slam a câștigat din tenis peste 35 de milioane de euro. În 2021, Halep a făcut peste 500.000 de dolari din tenis.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:35 VIDEORomânia – Coreea de Sud 3-2! O nouă VICTORIE URIAŞĂ pentru „tricolori”, la CM de hochei, live în AntenaPLAY 15:12 Adevăratul motiv pentru care Dan Petrescu a acceptat să îşi încheie brusc vacanţa şi să semneze cu CFR Cluj: „Nu puteam refuza!” 14:46 Mihai Stoica, explicaţie total neaşteptată! Motivul pentru care numărul 27 va fi trecut pe tricourile campioanei FCSB 14:33 Zeljko Kopic, reacţie fermă după ce fanii lui Dinamo i-au cerut demisia: „Sunt primul care se supără!” Mesaj despre viitorul lui 14:06 „Şumudică va dormi la stadion!” Robert Niţă l-a dat de gol pe Dan Şucu! Când va fi anunţat noul antrenor de la Rapid 13:54 FotoAndrei Vlad, petrecere de pomină cu alcool şi săruturi pasionale la Mamaia! S-a „împărţit” între o blondă şi o brunetă 13:09 Adrian Şut, aproape de transferul carierei după ce a câştigat titlul cu FCSB! Gigi Becali poate da un „tun” financiar 13:00 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu şi Ioana Sîngeorzan joacă azi, live în AntenaPLAY 12:48 Max Verstappen a dat cărţile pe faţă despre oferta colosală de la Mercedes: „Dacă aş concura pentru locul 5, aş deveni morocănos” 12:45 Handbaliştii de la Dinamo şi-au aflat adversara din semifinalele European League! Cu cine se vor duela în Turneul Final Four Vezi toate știrile
Citește și