Închide meniul

Simona Halep, mai bogată cu 1 milion de euro în plină pandemie! Cum a făcut avere pe timp de COVID și câți bani a câștigat din tenis

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 7 iunie 2021, 17:45

Simona Halep, mai bogată cu 1 milion de euro în plină pandemie! Cum a făcut avere pe timp de COVID și câți bani a câștigat din tenis

ProfimediaImages

Simona Halep, prima reacţie după ce s-a logodit

În 2020, anul în care economia a fost zguduită de pandemia de COVID-19, Simona Halep a făcut aproape 1 milion de euro din afacerile imobiliare. Firma deținută de familia constănțencei a avut o cifră de afaceri în valoare de 4,56 milioane de lei (900.000 de euro) și un profit de 1,65 milioane de lei, potrtivit datelor publicate de Ministerul de Finanțe.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep s-a îmbogățit din afaceri imobiliare

În 2017, familia Simonei a început construcția unui bloc pe malul Mării Negre. Toate apartamentele s-au vândut imediat, iar acum sportiva construiește alte două imobile similare.

Un apartament de două camere în blocul Simonei Halep costă 76.000 de euro, în timp ce o garsonieră poate fi achiziționată cu doar 36.000 de euro.

În Constanța, Simona Halep și-a construit și un hotel de cinci stele. Marea inaugurare a avut pe 29 aprilie. Imobilul are 20 de apartamente de o suprafață de 60 de metri pătrați. Acestea cuprind un living, un dormitor, o baie și o bucătărie.

 
View this post on Instagram
 
A post shared by Simona Halep (@simonahalep)

Reclamă

Familia Simonei Halep mai are alte două hoteluri, în Brașov și în Poiana Brașov. Investițiile Simonei Halep nu surprind, mai ales că deținătoarea de două trofee de Grand Slam a câștigat din tenis peste 35 de milioane de euro. În 2021, Halep a făcut peste 500.000 de dolari din tenis.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și