Închide meniul
Foto

Constantin Budescu, petrecere cu manele după înfrângerea cu Anglia. „Magicianul” dorit de FCSB a încins grătarele!

Publicat: 8 iunie 2021, 8:40

Reclamă
Constantin Budescu, petrecere cu manele după înfrângerea cu Anglia. „Magicianul” dorit de FCSB a încins grătarele!

Colaj Instagram

Constantin Budescu, petrecere cu manele după înfrângerea cu Anglia

Intrat în vacanţă, „Magicianul” şi-a amintit de perioada petrecută la Astra şi a încins grătarele. A invitat mai mulţi manelişti, care i-au cântat până târziu în noapte.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Constantin Budescu, petrecere cu manele după înfrângerea cu Anglia

Budescu s-a distrat copios şi a postat, pe contul său de Instagram, imagini din timpul petrecerii de pomină. În meciul cu Anglia, pierdut cu 0-1, Mirel Rădoi l-a trimis pe teren numai în ultimele 10 minute. Fanii l-au cerut chiar titular, în condiţiile în care a venit într-o formă fizică uluitoare. A surprins pe toată lumea cât de mult a slăbit!

Budescu (32 de ani) este cel mai râvnit jucător de granzii din Liga 1. Gigi Becali şi Marius Şumudică şi-au manifestat interesul să-l aducă, dar aşteaptă ca internaţionalul român să devină liber de contract. Noul antrenor al lui CFR Cluj şi-a luat, pentru moment, gândul de la „Magician”.

Budescu o să fie doar la noi, când o să vină în România. Întreabă-l tu pe Budescu, la cine ții mai mult: la Becali sau la Șumudică? Întreabă-l așa: la cine te duci?

Dacă ar fi să alegi, pe cine ai alege: pe Șumudică sau pe Gigi? Să vezi ce o să zică”, a declarat Gigi Becali pentru AS.ro.

Reclamă

E adevărat ce zice Gigi Becali, că probabil și-ar dori să rămână în București decât să vină la Cluj. Eu nu-l contrazic pe Gigi Becali și nici nu am interesul în a-l contrazice deocamdată.

Dacă ei vor reuși să-l aducă pe Budescu, înseamnă că sunt în club extraordinar de puternic, fiindcă trebuie să achite o suma mare de bani. Mai are un an de contract cu Damac. Cu siguranță trebuie plătită o suma de transfer, iar salariul lui este în jurul a un milion de dolari”, a spus Marius Șumudică, potrivit sport.ro.

Reclamă 4 / 0/3
View this post on Instagram


A post shared by BUDESCU CONSTANTIN (@budescuconstantin10)

Budescu poate semna liber de contract cu FCSB sau CFR Cluj

Constantin Budescu poate semna liber de contract cu FCSB sau CFR Cluj. Damac urmează să îi rezilieze contractul românului, potrivit celor de la Sport360Saudi.

Alături de Budescu ar urma să plece şi Pellegrino, o altă vedetă a echipei. Cei doi au cele mai mari salarii, iar clubul saudit suferă din punct de vedere financiar. Preşedintele lui Damac a confirmat ştirea, mai scrie sursa citată. Contractul lui Budescu cu Damac expiră la finalul sezonului.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
22:15
„Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!”
2
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
21:50
România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore
2
mai
21:40
Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa
Vezi toate știrile
Citește și