Închide meniul

Constantin Budescu, tot mai aproape de FCSB! Marius Şumudică evită un „război” cu Gigi Becali şi s-a retras de la negocieri: „Dacă vor reuşi să-l aducă, înseamnă că sunt un club extraordinar de puternic!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 7 iunie 2021, 23:43

Constantin Budescu, tot mai aproape de FCSB! Marius Şumudică evită un „război cu Gigi Becali şi s-a retras de la negocieri: „Dacă vor reuşi să-l aducă, înseamnă că sunt un club extraordinar de puternic!

Profimediaimages

Constantin Budescu nu a fost convocat la naţionala României

Constantin Budescu, tot mai aproape de FCSB. Marius Şumudică s-a retras din negocierile pentru transferul internaţionalului român. Conducerea din Gruia i-a adus un alt fotbalist.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Constantin Budescu, tot mai aproape de FCSB! Marius Şumudică s-a retras din negocerile pentru internaţionalul român

CFR Cluj a anunţat transferul mijlocaşului argentinian Jonathan Rodriguez, de la FC Botoşani. Astfel, „Şumi” nu mai este interesat de Budescu. Salariul „magicianului” îi dădea mari bătăi de cap.

„E adevărat ce zice Gigi Becali, că probabil și-ar dori să rămână în București decât să vină la Cluj. Eu nu-l contrazic pe Gigi Becali și nici nu am interesul în a-l contrazice deocamdată.

Dacă ei vor reuși să-l aducă pe Budescu, înseamnă că sunt în club extraordinar de puternic, fiindcă trebuie să achite o suma mare de bani. Mai are un an de contract cu Damac. Cu siguranță trebuie plătită o suma de transfer, iar salariul lui este în jurul a un milion de dolari”, a spus Marius Șumudică, potrivit sport.ro.

EXCLUSIV | Ce se întâmplă cu transferul lui Budescu la FCSB

Gigi Becali a vorbit despre posibila sosire a lui Costantin Budescu la FCSB. Patronul roș-albaștrilor e convins că ”magicianul” va veni la formația sa, dar numai dacă va rămâne liber de contract.

Reclamă

”Budescu nu știe nimic. Nu știe ce o să facă, stiu doar că dacă rămâne liber vine la mine”, a spus Becali în exclusivitate pentru AS.ro.

Ajuns la 32 de ani, Budescu a mai evoluat pentru FCSB între 2017 și 2018. Mijlocașul ofensiv mai are un an de zile contract cu arabii de la Damac. 2.000.000 de euro este cota de piață a lui „Budi”.

Citește și:

Budescu poate semna liber de contract cu FCSB sau CFR Cluj

Arabii au scris că Budescu poate semna liber de contract cu FCSB sau CFR Cluj. Damac urmează să îi rezilieze contractul românului, potrivit celor de la Sport360Saudi.

Reclamă 4 / 0/3

Alături de Budescu ar urma să plece şi Pellegrino, o altă vedetă a echipei. Cei doi au cele mai mari salarii, iar clubul saudit suferă din punct de vedere financiar. Preşedintele lui Damac a confirmat ştirea, mai scrie sursa citată.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și