Închide meniul

Florin Lovin i-a luat apărarea lui Tiberiu Căpuşă. Prin ce a trecut după un debut catastrofal. „Au venit toţi din vestiar şi m-au scuipat”

Iulian Focșăneanu Publicat: 8 iunie 2021, 10:14

Reclamă
Florin Lovin i-a luat apărarea lui Tiberiu Căpuşă. Prin ce a trecut după un debut catastrofal. „Au venit toţi din vestiar şi m-au scuipat

Profimediaimages

Florin Lovin i-a luat apărarea lui Tiberiu Căpuşă

Fostul jucător de la FCSB le-a cerut fanilor naţionalei să nu îl conteste pe tânărul de 23 de ani împrumutat de la Viitorul la Chindia. Florin Lovin i-a luat apărarea lui Tiberiu Căpuşă şi a dezvăluit prin ce a trecut el după primul meci jucat în Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florin Lovin i-a luat apărarea lui Tiberiu Căpuşă. Ce a păţit la FCM Bacău

Sunt puțin subiectiv, îl cunosc pe Tibi, sunt prieten cu Giani, tatăl lui, fost fotbalist al Bacăului. Eu, când am debutat în fotbal (n.r – la FCM Bacău), am greșit în minutul 90.

Jucam cu FC Național și trebuia să facem un egal pentru ca Dinamo să ia campionatul. Aveam promisă o primă de aceea indirectă, astronomică. Am intrat pe teren în minutul 90 iar în minutul 91 am dat pe lângă minge și a dat gol Adi Matei.

Au venit la mine toţi din vestiar și m-au scuipat și mi-au spus că ‘n-o să mai avem bani de vacanță’. Era în 2000. Vă dați seama ce a fost în sufletul meu, aveam 18 ani. Să greșești și să te scuipe un vestiar întreg”, a dezvăluit Lovin pentru digisport.ro.

Un singur coechipier l-a încurajat pe Lovin după debutul ratat în tricoul moldovenilor.

Reclamă

Singurul jucător care a venit și mi-a luat apărarea a fost Cristi Ciocoiu. El i-a și certat pe agresori. Mi-a zis: ‘stai liniștit, o să ai o carieră lungă și frumoasă în față!’ El jucase la Steaua, avea o altă atitudine„, a mai spus fostul campion al României.

Tiberiu Căpuşă, debut de coşmar la echipa naţională

Căpuşă a fost surpriza pregătită de Mirel Rădoi pentru amicalul cu Anglia. Fundaşul dreapta a debutat în amicalul de lux cu Anglia. Acesta a fost introdus pe teren în minutul 66, la scorul de 0-0, în locul lui Deian Sorescu.

Fotbalistul a comis-o după doar un minut. Căpușă l-a faultat pe Grealish, iar englezii au obţinut o lovitură de la 11 metri. Rashford nu a avut emoţii cu Niţă şi a deschis scorul. A fost golul care a făcut diferenţa şi care i-a adus victoria Angliei.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Cine se califică în finala Ligii Campionilor?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:29 Şerveţelul pe care Lionel Messi a semnat cu Barcelona, scos la licitaţie! Preţul de pornire este uriaş 19:25 România – Cehia 31-30! „Tricolorii” au avut un avans de 7 goluri în turul play-off-ului pentru CM de handbal masculin 18:59 FotoMarian Drăgulescu se însoară a treia oară! Cât de frumoasă este femeia care l-a convins să ajungă iar în faţa altarului 18:28 Rapid, sancţionată de Comisia de Disciplină înaintea meciului cu FCSB! Anunţul făcut de clubul din Giuleşti 18:02 EXCLUSIVVictor Piţurcă şi-a dezvăluit marele vis, la împlinirea a 68 de ani! 17:42 „Eu sunt pisică, nu cârtiţă” Bogdan Lobonţ a venit cu replica, după derapajul lui Robert Niţă: „Vă spun un principiu fundamental” 17:27 VideoCamelia Bălţoi îţi prezintă AntenaSport Update. Cele mai tari ştiri ale zilei de 8 mai 17:03 FotoCamila Giorgi s-a retras din tenis! Modul uluitor prin care italianca a ales să îşi încheie cariera 16:35 Gigi Corsicanu l-a atacat pe Bogdan Lobonţ: „Nu avea ce să mai caute în casa noastră”! Apel către toţi suporterii Rapidului! 16:00 Ionuţ Chirilă e gata să devină antrenorul lui Dinamo şi în Liga a 2-a: „Am construit cea mai puternică generaţie” Vezi toate știrile
Citește și