Închide meniul
Foto

Ilie Dumitrescu a făcut o nouă cucerire. Cum arată iubita fostului atacant al Generaţiei de Aur

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 8 iunie 2021, 11:19

Ilie Dumitrescu a făcut o nouă cucerire. Cum arată iubita fostului atacant al Generaţiei de Aur

Spy News

Ilie Dumitrescu a făcut o nouă cucerire

Jurnaliştii de la spynews.ro l-au filmat pe Ilie lângă o brunetă care atrăgea toate privirile. Cei doi au încercat să nu îşi facă publică relaţia, iar tânăra a făcut singură cumpărăturile. Fostul mare jucător a ajutat-o la maşina de lux pe care o conduce.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ilie Dumitrescu a făcut o nouă cucerire. Cu cine a fost văzut în trafic

Prietena lui Ilie Dumitrescu s-a ferit şi, pentru a nu fi recunoscută, a purtat în permanenţă masca de protecţie. Nu a dat-o jos nici măcar după ce a intrat în curtea vilei celui care a câştigat patru titluri în tricoul Stelei.

După ce s-a retras din activitate, Ilie Dumitrescu a investit averea uriaşă pe care o are în afaceri. Şi-a băgat banii într-un restaurant pe Centrul Vechi, dar şi în proiecte imobiliare.

Ilie Dumitrescu are patru copii

Ilie Dumitrescu a făcut o nouă cucerire după ce a fost căsătorit de două ori. Din prima căsnicie, cu Nela, are doi copii: Dani şi Sică. După divorţ şi-a refăcut viaţa şi s-a însurat cu Letiţia, cea cu care îi are pe Toto şi Mayra. Mariajul s-a încheiat după 14 ani. Fostul fotbalist a fost ultima dată într-o relaţie cu Teodora Vochin.

Acum nu am o relație. Am fost focusată pe apartament, pe locul de muncă, nici n-am găsit persoana potrivită până acum.

Reclamă

Orice părinte își dorește ce e mai bun pentru copilul lui. Tatăl meu este un om corect și curat profesional, greșelile inerente vârstei mele n-aș vrea să se asocieze cu el. Cu siguranță l-a deranjat (n.r. relația Teodorei cu Ilie Dumitrescu), a fost o greșeală față de tatăl meu. În rest a fost o experiență plăcută și cam atât.

Vreau ca un bărbat să mă respecte, să mă iubească, să mă simt bine în compania lui. Lipsa de loialitate e o jignire profundă pentru mine”, a spus Teodora Vochin la Antena Stars.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:13 Adrian Mititelu Jr, surprins la FCU Craiova – U Cluj! Prima apariţie publică, după ce a stat în comă zece ore 19:09 Ange Postecoglou, răspuns direct pentru fanii care îl cer pe Radu Drăgușin titular la Tottenham! 19:06 LIVE SCOREFCU Craiova – U Cluj se joacă ACUM. Meci „de foc” în Bănie! Blănuță, gol la 2 minute după reușita lui Anselmo 19:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! Echipele 18:52 „6 inși câștigă mai bine!” Ce salariu avea Gabi Tamaș la Concordia Chiajna, înainte de retragere. A spus suma fără nicio reținere 18:49 Jucătorul dorit de Gigi Becali la FCSB, „dublă” de senzaţie! A ţinut-o pe FCU Craiova „în viaţă”, cu două goluri superbe 18:44 LIVE VIDEOPalermo – Reggiana se joacă ACUM în AntenaPLAY. Oaspeții fac spectacol în repriza secundă 18:14 „Vor ieşi flăcări!” Mohamed Salah, reacţie furibundă după scandalul cu Jurgen Klopp! Mesajul scurt transmis 18:07 Gianina van Groningen şi Ionela Cozmiuc, AUR pentru România la Campionatele Europene de canotaj 17:52 Nota primită de Valentin Mihăilă, după ce a marcat în Parma – Lecco 4-0! Specialiștii, dați pe spate de prestația românului Vezi toate știrile
Citește și