Închide meniul

Fiica lui Andrei Vochin a vorbit despre relaţia cu Ilie Dumitrescu. "A fost o greșeală față de tatăl meu". Cuvintele emoţionante pe care i le-a transmis

Reclamă

Antena Sport Publicat: 26 februarie 2021, 5:39 / Actualizat: 21 decembrie 2022, 15:01

Fiica lui Andrei Vochin a vorbit despre relaţia cu Ilie Dumitrescu. "A fost o greșeală față de tatăl meu". Cuvintele emoţionante pe care i le-a transmis

Instagram Teodora Vochin

Teodora Vochin a vorbit despre relaţia cu Ilie Dumitrescu

Fiica lui Andrei Vochin, consilierul preşedintelui Federaţiei Române de Fotbal, a vorbit deschis despre relaţia cu fostul internaţional Ilie Dumitrescu. Teodora spune că are un singur regret, că tatăl ei a fost deranjat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Teodora Vochin:  „A fost o greșeală față de tatăl meu”

Teodora ştie clar cum trebuie să arate bărbatul visurilor ei, dar spune că încă nu l-a găsit.

„Acum nu am o relație. Am fost focusată pe apartament, pe locul de muncă, nici n-am găsit persoana potrivită până acum. Orice părinte își dorește ce e mai bun pentru copilul lui. Tatăl meu este un om corect și curat profesional, greșelile inerente vârstei mele n-aș vrea să se asocieze cu el.

Cu siguranță l-a deranjat (n.r. relația Teodorei cu Ilie Dumitrescu), a fost o greșeală față de tatăl meu. În rest a fost o experiență plăcută și cam atât. Vreau ca un bărbat să mă respecte, să mă iubească, să mă simt bine în compania lui. Lipsa de loialitate e o jignire profundă pentru mine”, a declarat Teodora la Antena Stars.

Teodora Vochin: „Singura mea satisfacţie reală sunt dezamăgirile mele”

Teodora şi Ilie Dumitrescu s-au despărţit în urmă cu patru ani. Tânara nici nu era născută când fostul mare fotbalist juca meciul vieţii, contra Argentinei, la CM 1994.

Reclamă

În vârstă de 25 de ani, Teodora a trecut peste despărţire şi impresionează cu pozele postate pe reţelele sociale. La începutul acestui an, aa şi-a sărbătorit ziua de naştere în Maldive.

„Gata, am împlinit cei 25 de ani pe care îi tot așteptam pe la 20. Niciodată nu am fost genul care să facă glume pe stilul ‘Mă simt bătrână’. Nu-și au locul astfel de comentarii la vârste așa fragede, dar totuși anul acesta simt că ceva s-a schimbat. Chiar nu mă mai regăsesc într-o puștoiacă și nu înțeleg de ce.

Am tot citit despre trecerea asta de la fată la femeie și cred că încep să am simptome. Oricum ar fi… sunt fericită că de la an la an sunt o versiune mai bună. Singura mea satisfacţie reală sunt dezamăgirile mele, asta înseamnă că am avut iluzii foarte mari. Vă mulțumesc pentru frumoasele urări și timpul alocat mie”, a scris Teodora Vochin, pe Instagram.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni 10:19 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! 9:18 FotoOlimpiu Moruţan, OUT de la EURO 2024! Verdictul teribil primit de internaţionalul român după ce s-a accidentat grav în Cupă 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” 8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone 8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! 8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” Vezi toate știrile
Citește și