Închide meniul

Ianis Hagi, aproape de Sevilla! Anunţul făcut de scoţieni după sezonul senzaţional al românului

Reclamă

Antena Sport Publicat: 8 iunie 2021, 11:18

Ianis Hagi, aproape de Sevilla! Anunţul făcut de scoţieni după sezonul senzaţional al românului

Ianis Hagi are un nou antrenor la Rangers

Profimedia

Anunţul a fost făcut de Daily Record, care susţine şi faptul că Sevilla rămâne echipa care e cea mai interesată de mijlocaşul cotat de transfermarkt.de la 6 milioane de euro. „Rangers trebuie să contruiască şi fără cei trei”, anunţă sursa citată.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ianis Hagi, aproape de Sevilla! Anunţul făcut de scoţieni

Cifrele lui Ianis Hagi îl ajută să facă pasul spre un campionat puternic, cum ar fi La Liga. Românul a fost cel mai bun pasator din campionatul Scoției, reușind să câștige și titlul de cel mai bun tânăr jucător al clubului.

„Sunt mândru, Ianis a avut un sezon excelent. Este unul dintre cei mai importanti și decisivi jucători de la Rangers. Normal că sunt mândru că a impresionat la doar 22 de ani și și-a câștigat respectul.

Ianis s-a adaptat foarte repede în Marea Britanie, a demonstrat asta pe teren, dar trebuie să se dezvolte în continuare pentru a atinge cel mai inalt nivel”, a declarat Gheorghe Hagi, potrivit The Scottish Sun.

În acest sezon, Ianis Hagi a fost titular în 23 din cele 32 de meciuri pe care Steven Gerrard i le-a acordat în campionat. În total, Ianis a jucat a bifat 45 de apariții în toate competițiile, trecându-și în cont 8 goluri și 15 assist-uri.

Reclamă

Echipa lui Steven Gerrard a strâns un număr record de 102 puncte, cele mai multe din istoria clubului, și nu a pierdut niciun meci tot parcursul sezonului. 32 de victorii și 6 remize a fost bilanțul lui Rangers în această stagiune.

Ianis Hagi, chemat la Galatasaray

Pe de altă parte, Ianis Hagi mai poate ajunge şi la Galatasaray. Presa din Turcia spune că, în funcţie de rezultatul alegerilor pentru conducerea clubului, Ianis Hagi ar putea ajunge la Galatasaray, club la care tatăl său a scris istorie.

„Alegerile pentru preşedinţia lui Galatasaray sunt aşteptate cu nerăbdare, dar, între timp, echipa şi-a început campania de transferuri. Galatasaray se concentrează pe transferul unui număr 10 şi vrea să-i dea acest tricou lui Ianis Hagi, fiul fostului mare jucător Gheorghe Hagi”, anunţă turcii.

Reclamă 4 / 0/3

Ianis Hagi a recunoscut că visul său cel mare este să joace pentru Galatasaray, echipă la care tatăl său a scris istorie. Gică Hagi a jucat 5 ani la Galatasaray, timp în care a câştiga 4 titluri, 2 Cupe şi 2 Supercupe, Cupa UEFA şi Supercupa Europei.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și