Închide meniul

Ianis Hagi, aproape de Sevilla! Anunţul făcut de scoţieni după sezonul senzaţional al românului

Antena Sport Publicat: 8 iunie 2021, 11:18

Ianis Hagi, aproape de Sevilla! Anunţul făcut de scoţieni după sezonul senzaţional al românului

Ianis Hagi are un nou antrenor la Rangers

Profimedia

  • Ianis Hagi e cotat la 6 milioane de euro
  • Hagi a marcat 8 goluri în sezonul trecut

Anunţul a fost făcut de Daily Record, care susţine şi faptul că Sevilla rămâne echipa care e cea mai interesată de mijlocaşul cotat de transfermarkt.de la 6 milioane de euro. „Rangers trebuie să contruiască şi fără cei trei”, anunţă sursa citată.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ianis Hagi, aproape de Sevilla! Anunţul făcut de scoţieni

Cifrele lui Ianis Hagi îl ajută să facă pasul spre un campionat puternic, cum ar fi La Liga. Românul a fost cel mai bun pasator din campionatul Scoției, reușind să câștige și titlul de cel mai bun tânăr jucător al clubului.

„Sunt mândru, Ianis a avut un sezon excelent. Este unul dintre cei mai importanti și decisivi jucători de la Rangers. Normal că sunt mândru că a impresionat la doar 22 de ani și și-a câștigat respectul.

Reclamă

Ianis s-a adaptat foarte repede în Marea Britanie, a demonstrat asta pe teren, dar trebuie să se dezvolte în continuare pentru a atinge cel mai inalt nivel”, a declarat Gheorghe Hagi, potrivit The Scottish Sun.

În acest sezon, Ianis Hagi a fost titular în 23 din cele 32 de meciuri pe care Steven Gerrard i le-a acordat în campionat. În total, Ianis a jucat a bifat 45 de apariții în toate competițiile, trecându-și în cont 8 goluri și 15 assist-uri.

Reclamă

Echipa lui Steven Gerrard a strâns un număr record de 102 puncte, cele mai multe din istoria clubului, și nu a pierdut niciun meci tot parcursul sezonului. 32 de victorii și 6 remize a fost bilanțul lui Rangers în această stagiune.

Ianis Hagi, chemat la Galatasaray

Pe de altă parte, Ianis Hagi mai poate ajunge şi la Galatasaray. Presa din Turcia spune că, în funcţie de rezultatul alegerilor pentru conducerea clubului, Ianis Hagi ar putea ajunge la Galatasaray, club la care tatăl său a scris istorie.

„Alegerile pentru preşedinţia lui Galatasaray sunt aşteptate cu nerăbdare, dar, între timp, echipa şi-a început campania de transferuri. Galatasaray se concentrează pe transferul unui număr 10 şi vrea să-i dea acest tricou lui Ianis Hagi, fiul fostului mare jucător Gheorghe Hagi”, anunţă turcii.

Reclamă 4 / 0/3

Ianis Hagi a recunoscut că visul său cel mare este să joace pentru Galatasaray, echipă la care tatăl său a scris istorie. Gică Hagi a jucat 5 ani la Galatasaray, timp în care a câştiga 4 titluri, 2 Cupe şi 2 Supercupe, Cupa UEFA şi Supercupa Europei.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:22 „Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu 15:42 Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!” 14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” 14:24 Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu 14:03 Surpriză de proporții! Max Verstappen ar fi favorit să-i ia locul lui Lewis Hamilton la Mercedes 13:25 Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor” 13:24 Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A 12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” 11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia Vezi toate știrile
Pe același subiect
"Merită Ianis Hagi să fie la EURO?" Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu
Echipa naţională • 16:22
„Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu
Marius Șumudică s-a convins de Ianis Hagi, după golul marcat la națională
Echipa naţională • 8:20
Marius Șumudică s-a convins de Ianis Hagi, după golul marcat la națională! Verdict despre fiul „Regelui”
Gică Hagi l-a atacat pe Edi Iordănescu, după ce l-a "uitat" din nou pe bancă pe Ianis
Echipa naţională • 27 mart., 22:46
Gică Hagi l-a atacat pe Edi Iordănescu, după ce l-a „uitat” din nou pe bancă pe Ianis: „E de reflectat!”
Florin Prunea, „cucerit” de Ianis Hagi după Columbia - România 3-2. Ce a spus fostul internațional despre fiul „Regelui”.
AntenaPLAY • 27 mart., 19:33
Florin Prunea, „cucerit” de Ianis Hagi după Columbia – România 3-2: „Le-a dat de gândit celor de la Alaves!”
Gică Hagi, reacţie savuroasă după ce Ianis Hagi a marcat în Columbia - România
Echipa naţională • 27 mart., 18:42
„Am şi eu un băiat şi sunt fericit!” Gică Hagi, reacţie savuroasă după ce Ianis Hagi a marcat în Columbia – România