Închide meniul
EXCLUSIV AS.ro LIVE

A ridicat tricolorul în Las Vegas! Nick Negumereanu, românul care a scris istorie în UFC: ”Mă rog la dacii mei!” Secretele luptătorului din Brașov

Silviu Corneanu Publicat: 9 iulie 2021, 15:14

A ridicat tricolorul în Las Vegas! Nick Negumereanu, românul care a scris istorie în UFC: ”Mă rog la dacii mei!” Secretele luptătorului din Brașov

Nick Negumereanu a ridicat tricolorul în Las Vegas

AS.ro

  • AS.ro LIVE este de luni până vineri, de la 10:30, pe www.as.ro/live
  • Nick Negumereanu a fost invitat la AS.ro LIVE

A ridicat tricolorul în Las Vegas! Negumereanu a povestit la AS.ro LIVE ce îl motivează când intră în cușcă. Singurul român din UFC este patriot și susține că se roagă la strămoșii săi să îi dea putere.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

A ridicat tricolorul în Las Vegas

Negumereanu ascultă muzică românească, în special Subcarpați, și pentru el este o mândrie că poate reprezenta România.

Nu banii, absolut nimic. E un semntiment pe care nu ai cum să-l compari cu ceva. Și acum mi s-a făcut pielea de găină. Eu sunt patriot, chiar simt. Când intri-n cușcă te duci la război, ori eu, ori el. Când îți zice antrenorul: hai, Nicule să facem istorie, altfel te simți.

Reclamă

Eu ascult muzică românească. Asta mă motivează. Ascult Subcarpați. Acum am luat un mix din ”Dacii”. Eu mă rog la dacii mei, la strămoșii mei, să mă ajute. Asta mă ajută să intru într-o stare, mă transform. În viața de zi cu zi sunt un om calm”, a dezvăluit Negumereanu la AS.ro LIVE.

Reclamă

Negumereanu, impresionat de condițiile UFC din Las Vegas

Nick Negumereanu a rămas uimit de ceea ce a găsit în Las Vegas. Condițiile de la institutul UFC l-au lăsat mut. ”Suntem cu 30-40 de ani în urmă”, a fost concluzia luptătorului din Brașov.

Nu m-a speriat Las Vegas-ul. Strada aia principală e mortală. Am rămas uimit. E foarte tare, mi-a plăcut. M-am speriat când am văzut ce e la institutul UFC. Bazine de recuperare, criosaună, o armată de oameni. Ei sunt cu 30-40 de ani înaintea noastră. Ei chiar fac MMA. Lucrează foarte mult pe gard.

Am lucrat din niște poziții acolo, pe care nu le-am mai făcut până atunci. Acolo ai cu cine să lucrezi pe gard. La noi, în Brașov, sunt singurul sportiv de performanță, în MMA. Nu ai cu cine să te antrenezi, sunt niște colegi, în sală, care mă ajută. În Vegas eram cel puțin 50 – 60 de inși într-o sală și toți luptau în promoții mari”, a mai spus Negumereanu.

Reclamă 4 / 0/3

UFC a cumpărat o insulă pentru luptători

Luptătorul român de MMA a vorbit și despre insula pe care au cumpărat-o cei din UFC. Acolo s-au organizat mai multe gale în pandemie.

”UFC-ul a cumpărat o insulă. Acolo se duc sportivii și se natrenează. Pe pandemie au ținut foarte multe gale acolo. Te țin pe insula aia, te antrenezi și după lupți. Cei de la UFC sunt miliardari și își permit”, susține Negumereanu.

  • AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.

Va cuceri Dan Petrescu titlul din Liga 1, cu CFR Cluj, în 2024-2025?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:57 FC Porto, suspendată 3 ani din cupele europene! Cum poate scăpa de sancţiunea dură dată de UEFA 17:44 „Nu ştiu dacă putea să ajungă într-un campionat mai bun!” Mesaj categoric despre transferul lui Florinel Coman în Qatar 17:29 Sorana Cîrstea a fost eliminată încă din primul tur de la Stuttgart! Eşec usturător în faţa finalistei de la Australian Open 17:24 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 16 aprilie 2024 17:04 Ralf Schumacher l-a făcut praf pe Toto Wolff: „Mercedes e un dezastru în acest moment. E catastrofal!” 17:03 Suma câştigată de Cristiano Bergodi, în cele zece luni petrecute la Rapid! A încasat o avere, la al treilea mandat în Giuleşti 16:38 „Dan Şucu se va întâlni cu Marius Şumudică!” Liderul galeriei Rapidului, reacţie clară după demiterea lui Cristiano Bergodi 16:37 Va primi Simona Halep wild card la Jocurile Olimpice? Mesajul transmis de Horia Tecău 15:55 Victor Angelescu, anunţ despre venirea lui Marius Şumudică la Rapid 15:35 OFICIAL! Cristiano Bergodi a fost demis de la Rapid! Cine va sta pe bancă la derby-ul cu FCSB Vezi toate știrile
Pe același subiect
AS.ro LIVE | Nicole Toma și Bogdan Ristea au fost invitaţii lui Dan Pavel
Alte sporturi • 10 apr., 11:00
AS.ro LIVE | Nicole Toma și Bogdan Ristea au fost invitaţii lui Dan Pavel. Poveşti din jiu-jitsu brazilian
Preşedintele Federaţiei Române de Tenis a tras un semnal grav de alarmă: "Suntem pe ultimul loc în Europa"
Tenis • 3 apr., 12:43
Preşedintele Federaţiei Române de Tenis a tras un semnal grav de alarmă: „Suntem pe ultimul loc în Europa”
AS.ro LIVE | George Cosac a fost invitatul Roxanei Bratu
Tenis • 3 apr., 11:15
AS.ro LIVE | George Cosac a fost invitatul Roxanei Bratu. Preşedintele Federaţiei Române de Tenis a făcut dezvăluiri de senzaţie
AS.ro LIVE | Gelu Cosma a fost invitatul lui Dan Pavel
Extra • 27 mart., 11:05
AS.ro LIVE | Gelu Cosma a fost invitatul lui Dan Pavel. Dezvăluirile fostului fizioterapeut al Simonei Halep
AS.ro LIVE | Cristina Pîrv este invitata lui Dan Pavel
Alte sporturi • 21 mart., 10:30
AS.ro LIVE | Cristina Pîrv a fost invitata lui Dan Pavel. Poveştile celei mai bune voleibaliste din istoria României