Închide meniul
Video

A sfidat de două ori moartea, a făcut un transplant de ficat, dar se teme de coronavirus: "Acum, din nefericire, oamenii mor"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 22 mai 2020, 17:29 / Actualizat: 12 mai 2021, 13:41

Aceasta e atitudinea canadianului care s-a mutat în România să pregătească sportivi și care a învins două boli necruțătoare. În urmă cu mai mulți ani, Dell a făcut un transplant de ficat, după ce medicii i-au spus că mai are doar câteva luni de trăit.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Howard Dell: ”Au spus că o să mor în trei luni”

”Din nou, am zis să fac ceea ce oricine ar face. Cum rezolvăm asta? Cancerul se poate vindeca? Nu-mi spune că poate vindeca! Norocul meu! Au spus că o să mor în trei luni, au trecut trei ani. Transplantul a devenit posibil, iar odată ce l-am făcut, viața mea continuă”, a mărturisit Dell, pentru AntenaSport.

Pentru Howard Dell, coronavirusul poate fi ucigător. Atletul tocmai a învins și cancerul la colon, după un tratament foarte greu.

”Eu am un sistem imunitar puternic datorită transplantului. Trebuie să fiu foarte atent, extra atent. Pentru că acum, din nefericire, oamenii mor”, a mai povestit Dell.

Howard Dell o admiră pe Simona Halep

Atletul Howard Dell e de zece ori campion mondial la jocurile persoanelor cu transplant. Canadianul cu origini jamaicane este și actor și cântăreț. El a jucat în filme cu Halle Berry și Steven Seagal.

Reclamă

”M-am dorit să fiu actor, mi-am dorit un Oscar! Îmi place să cânt, este dragostea mea. Mi-am dorit să câștig un Grammy. Ce este maximum în sort, să mergi la Jocurile Olimpice. O să merg la Jocurile Olimpice! Nu știu ce o să câștig, dar o să merg acolo”, a mai spus Dell.

Bronz mondial la bob, Dell a ajuns și la Olimpiada din 1988. El este speaker motivațional și antrenor pentru sportivi. Dell a antrenat și mai multe jucătoare de tenis.

”Simona și Serena au aceleași caracteristici. Simona trimite o lovitură bună, vine la fileu să termine punctul, tu prinzi o lovitură fantastică, o pasezi și câștigi punctul. Iar Simona se uită la tine și spune: Bună lovitură! Mai ai una la fel? Pentru că eu voi fi din nou aici! Asta e atitudinea și pentru asta ea câștigă”, a încheiat Dell.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Un canadian are o poveste incredibilă
  • Ce spune acesta despre Simona Halep
  • Cum explică acesta jocul sportivei din Constanța

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:32 FotoNadia Comăneci, apariţie spectaculoasă pe covorul roşu de la gala Laureus! Imagini alături de Jude Bellingham şi Carlos Alcaraz 9:45 Florinel Coman, avertizat să nu se transfere în Qatar: „Nici pentru 50 de milioane de euro!” 9:13 Shaun Murphy a răbufnit după declaraţiile care au făcut praf teatrul de la Crucible, casa Campionatului Mondial de snooker 8:41 Mircea Rednic aşteaptă oferta lui Dan Şucu pentru a reveni la Rapid: „Un telefon de la domnul Șucu oricând e binevenit” 8:33 VIDEOInter a sărbătorit titlul pe muzică românească! Imagini fabuloase cu hora din vestiar. Piesa care a declanșat nebunia la Milano 8:13 Novak Djokovic, sportivul anului la gala Laureus! Premiu special pentru Jude Bellingham 7:54 FotoAdrian Mititelu Jr, la câteva minute de moarte! Dezvăluiri incredibile după 10 ore de comă. În ce stare se află acum 22
apr.
23:55
VIDEOMiddlesbrough – Leeds 3-4, în AntenaPLAY. Nebunie de meci în Championship. A „plouat” cu goluri spectaculoase!
22
apr.
23:55
VIDEOFarense – Benfica 1-3, în AntenaPLAY. „Vulturii” continuă să spere la titlul din Liga Portugal
22
apr.
23:54
FotoBucurie nebună după ce Inter a câștigat titlul în Serie A! Nerazzurri au depășit-o pe AC Milan la campionate câștigate
Vezi toate știrile
Citește și