Închide meniul
Foto

Alexandru Bourceanu, prima reacţie după ce a devenit campion mondial la minifotbal: „Vă pup, este performanţa tuturor!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 4 noiembrie 2023, 22:19

Alexandru Bourceanu, prima reacţie după ce a devenit campion mondial la minifotbal: „Vă pup, este performanţa tuturor!”

Alexandru Bourceanu, prima reacţie după ce a devenit campion mondial la minifotbal

Alexandru Bourceanu, în tricoul României / Federaţia Română de Minifotbal

Alexandru Bourceanu a avut prima reacţie după ce a devenit, cu naţionala României, campion mondial la minifotbal. În vârstă de 38 de ani, fostul campion cu FCSB a obţinut o nouă performanţă remarcabilă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România a învins Kazahstan într-o finală epică, decisă la lovituri de la 7 metri. A fost nebunie totală în meciul pentru trofeu, care s-a disputat în emiratul Ras Al Khaimah (Emiratele Arabe Unite). Tricolorii au revenit de la 0-2, graţie „dublei” miraculoase a lui Marius Balogh. Campioana s-a decis după executarea a 30 de lovituri de departajare.

Alexandru Bourceanu, prima reacţie după ce a devenit campion mondial la minifotbal

Bourcea nu fost printre cei care au marcat din penalty şi a sărbătorit pe teren victoria care i-a adus României, în premieră, titlul mondial!

Mulţumim tuturor românilor pentru sprijinul pe care ni l-au acordat. Şi cei de aici, şi cei de acasă! Vă pup, este performanţa tuturor„, a declarat Alexandru Bourceanu în exclusivitate pentru AS.ro.

Au executat în ordine loviturile de departajare: Vitali Grigoriev 1-0 (gol), Marius Balogh 1-1 (gol), Alexei Zabogonski 2-1 (gol), 2-2 Andrei Şumălan (gol), Daniar Togaibaev 3-2 (gol), Vasile Pop 3-3 (gol), Uralbek Ieghizbaev 3-3 (ratare – a apărat Dragoş Niţu), Mircea Ungur 3-3 (ratare – pe lângă), Aleksandr Kisliţîn 4-3 (gol), Vlad Mocanu 4-4 (gol), Nursultan Jusupov 5-4 (gol), Alexandru Bourceanu 5-5 (gol), Aslanbek Arşkenov 6-5 (gol), Andrei Ferik 6-6 (gol), Baktiar Juşnov 7-6 (gol), Andrei Balea 7-7 (gol), Janibek Setjan 8-7 (gol), Viorel Neacşa 8-8 (gol), Avel Tarjanov 9-8 (gol), Dragoş Niţu 9-9 (gol), Ilia Mun 10-9 (gol), Saron Chirică 10-10 (gol), Andrei Mironov 10-10 (bară), Mircea Popa 10-10 (ratare – a apărat Daniar Togaibaev), Aleksandr Ruşinas 11-10 (gol), Andrei Nemiţanu 11-11 (gol), Bakir Dikanbaev 11-11 (ratare – pe lângă), Gabriel Dumitraşcu 11-11 (ratare – a apărat Aleksandr Ruşinas), Evgheni Biriukov 11-11 (ratare – a apărat Dragoş Niţu), Bogdan Covaci 11-12 (gol).

Reclamă

Alex Bourceanu a câştigat, în tricoul echipei lui Gigi Becali, 3 titluri, o Cupă a României, două Cupe ale Ligii şi o Supercupă.

Lotul României la Campionatul Mondial de minifotbal

Portari:

Reclamă 4 / 0/3

Ionuț Neacșa – 34 ani (Nova Vita Târgu Mureș)
Dragoș Nițu – 28 ani (Reggio Liriada Brașov)
Laszlo Klein – 47 ani (Nova Vita Târgu Mureș)

Jucători:

Vasile Pop – 32 ani (Sam Vig CCM Bistrița)
Mircea Popa – 35 ani (Juventus Sibiu)
Andrei Balea – 30 ani (Nova Vita Târgu Mureș)
Mircea Ungur – 34 ani (Nova Vita Târgu Mureș)
Andrei Nemițanu – 30 ani (Glissando Timișoara)
Vlad Mocanu – 24 ani (Premier Iași)
Bogdan Covaci – 34 ani (Sam Vig CCM Bistrița)
Andrei Ferik – 25 ani (Bad Boys Oradea)
Saron Chirică – 30 ani (Old Boys București)
Marius Balogh – 23 ani (Bad Boys Oradea)
Andrei Șumălan – 29 ani (Bad Boys Oradea)
Gabriel Dumitrașcu – 23 ani (Chedra TAX Ploiești)
Alex Bourceanu – 38 ani (Ajax Dulcisimo Galați)

Staff:

Virgil Bejenaru – antrenor
Laszlo Klein – antrenor secund
Dan Ștefan Cojocaru – manager

Imaginile bucuriei tricolorilor, după ce România a devenit campioană mondială la minifotbal!

Bogdan Covaci a fost cel care a marcat golul care i-a adus României trofeul. Imediat după ce a trimis mingea în poartă, a fost îmbrăţişat de coechipieri. S-a declanşat imediat fiesta pe teren. Nu a lipsit nici hora bucuriei!

Jucătorii României au intrat şi cu tricolorul pe umeri şi au sărbătorit în faţa fanilor (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS). La festivitatea de premiere, portarul Dragoș Nițu a fost desemnat MVP-ul Campionatului Mondial. Marius Balogh, eroul din finală, a primit trofeul pentru cel mai bun marcator al competiţiei. Cu „dubla” din finala cu Kazahstan a ajuns la 6 goluri.

Reclamă

Felicitări tricolorilor pentru performanţă! Primul trofeu mondial al naţionalei noastre de minifotbal!”, este mesajul postat pe Facebook de Agenţia Naţională pentru Sport.

Şi FRF a felicitat naţionala de minifotbal. “Felicităm naţionala de minifotbal a României care a câştigat finala Campionatului Mondial găzduit de Emiratele Arabe Unite, 14-13 la lovituri de departajare, în faţa Kazahstanului!”.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:02 Gabi Balint, ironie uluitoare după ce FCSB a câştigat titlul! Mesajul care îi va provoca o criză de nervi lui Gigi Becali 8:48 Foto„Prințișorul Craiovei”, mărturisiri teribile despre adevărata dramă din familia lui: „Am trăit cu 50 de euro pe săptămână!” 8:41 „E lipsa de respect!” Întrebarea care l-a scos din minţi pe Gică Hagi, după ce FCSB a devenit campioana României 8:32 Mihai Stoica a dezvăluit cine i-a spart arcada la petrecerea de titlu a FCSB-ului! Răspuns savuros: „A scăpat şi fără galben” 8:22 „Am făcut ofertă!” Gigi Becali, asalt total pentru un jucător al lui Gică Hagi. Răspunsul primit imediat de la Gică Popescu 0:05 Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!” 27
apr.
23:33
VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!”
27
apr.
23:18
„Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!”
27
apr.
23:16
Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant”
27
apr.
23:14
Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!”
Vezi toate știrile
Citește și