Închide meniul
EXCLUSIV AS.ro LIVE

Alexia Căruțașu, noul star din volei! ”Abia aștept să joc la Galatasaray!” A dat America pe Turcia: ”Am stat cu bunica mea în Istanbul!”

Reclamă

Silviu Corneanu Publicat: 20 iunie 2021, 17:10

Alexia Căruțașu, noul star din volei! ”Abia aștept să joc la Galatasaray!” A dat America pe Turcia: ”Am stat cu bunica mea în Istanbul!”

AS.ro

Alexia Căruțașu, noul star din volei

Alexia Căruțașu, noul star din volei a semnat în această vară cu Galatasaray. După ce a luat titlul în Turcia, Căruțașu a fost ofertată imediat de una dintre cele mai puternice echipe.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Încă nu îmi vine să cred că o să joc pentru o echipă așa mare. Este imensă. Le cunosc pe fete pentru că am jucat împotriva lor în campionat.

Am plecat liberă de contract. Abia aștept să joc pentru Galatasaray. Voi ajunge acolo după campionatul european. Eram la echipa națională când am semnat cu ei. Știu că este o echipă uriașă”, a declarat Alexia Căruțașu la AS.ro LIVE.

Alexia Căruțașu, noul star din volei!

Alexia Căruțașu a început voleiul de performanță la 13 ani. Fiica lui Virgil Căruțașu, fostul mare baschetbalist, susține că a avut oferte din România, Italia și America, dar a ales Turcia.

Reclamă

Am avut oferte din România, America, Italia și Turcia. Am ales Turcia pentru că voleiul este foarte dezvoltat acolo. În primul an am stat doar cu bunica mea.

Mi-a fost foarte greu, plângeam la antrenament, aveam 15 ani, nu mai aveam aer să mai dau pase. Stăteam doar eu cu bunica acolo”, și-a amintit Alexia Căruțașu la AS.ro LIVE.

Reclamă 4 / 0/3

Alexia Căruțașu, între școală și volei

Tânăra sportivă a povestit cum a fost ascultată o dată de profesorul de latină pentru că o văzuse la un meci de volei.

În clasa a 8-a a fost cel mai greu. Am fost 3 luni la școală, am luat și examenul. A venit domnul de latină la mine: te-am văzut la meciul cu Bacău! După m-a ascultat, pe bune… 🙂”, a povestit Alexia Căruțașu, râzând, la AS.ro LIVE.

  • AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:20 LIVE VIDEOYokohama – Ulsan e ACUM în AntenaPLAY! Al-Ain, prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 12:53 „Va juca în Liga Campionilor” Anunţul lui Gigi Becali despre jucătorul care îl va costa aproape 500.000 de euro! 12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni Vezi toate știrile
Citește și