Închide meniul
Video

Alina Ceușan și Carmen Grebenișan, ajutate de forma fizică la Asia Express. Înotul, marele atu!

Reclamă

Antena Sport Publicat: 6 aprilie 2020, 17:12

Alina a făcut înot de performanță. Acum trebuie să facă față provocărilor ivite în Taiwan!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alina Ceușan și Carmen Grebenișan, în mare formă la Asia Express

Alina și Carmen fac sport în fiecare zi. Forma fizică le-a ajutat să facă față provocărilor din Asia Express.

"Te ajută foarte mult atât fizic, cât și moral. Mai ales în situații de genul asta, cum suntem toți închiși în casă, în carantină. E de foarte mare ajutor!", a declarat Alina Ceușan pentru AntenaSport. 

Alina stă lângă unul dintre marile stadioane din România. Are Cluj Arena la doi pași, dar nu este atrasă de fotbal. "Eu țin cu cine câștigă, de fiecare dată. Nu am o echipă de fotbal preferată" a ținut să asigure cea care are peste 240.000 de fani pe facebook. Nu o impresionează nici măcar mesajele primite de la fotbaliști.

"Da, au existat mesaje, dar cel puțin pentru mine sunt de domeniul trecutului. Nu au avut niciodată o importanță prea mare", a continuat Alina.

Reclamă

Situația este diferită când vine vorba despre jucătoarele de fotbal. Ceușan este fan Halep!

"E o chestie așa foarte tare că, atunci când ești sportiv, e clar că totul vine din tine și ceea ce poți să faci, din cât de mult te antrenezi. Mi se pare foarte fain", a reacționat Alina.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:03 George Puşcaş a fost operat! Cât va lipsi de pe teren atacantul naţionalei 19:27 Dorinel Munteanu şi-a luat la ţintă jucătorii după înfrângerea cu UTA: „Greşeli de curtea şcolii, dezamăgirea e mare” 19:26 „Am urmărit tot sezonul!” Federico Piovaccari nu a uitat-o pe FCSB! Mesaj superb pentru jucătorii lui Gigi Becali 19:12 Sorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! A învins-o pe Alexandra Eala cu 6-3, 6-7 (6/8), 6-4 19:12 FotoJucătorii legendari ai lui Dinamo s-au reunit, la 40 de ani de la meciul cu Liverpool, din semifinalele Cupei Campionilor! 18:53 S-a schimbat formatul de la Billie Jean King Cup! Cum este afectată echipa națională a României 18:38 UTA – Oţelul 3-1. Mircea Rednic, pe primul loc în playout! Arădenii au făcut spectacol la meciul cu echipa lui Dorinel Munteanu 18:35 FotoOlimpiu Moruţan a fost operat chiar de ziua lui! Anunţul presei din Turcia 18:24 Reacția lui Carlo Ancelotti, după ce Xavi a decis să rămână la Barcelona. Mesaj sincer despre decizia rivalului 18:18 Un fost jucător legendar al Craiovei e total dezamăgit de FCU Craiova: „Poate să o bată şi o echipă de Divizia C”! Vezi toate știrile
Citește și