Închide meniul

Amalia Bereş anunţă o cursă uriaşă în finala de patru rame feminin: „Promitem spectacol! Ar putea fi o cursă perfectă!”

Publicat: 28 iulie 2024, 16:23

Reclamă
Amalia Bereş anunţă o cursă uriaşă în finala de patru rame feminin: „Promitem spectacol! Ar putea fi o cursă perfectă!

Amalia Bereş anunţă o cursă uriaşă în finala de patru rame feminin

Profimedia

Amalia Bereş anunţă o cursă uriaşă în finala de patru rame feminin. Echipajul de patru rame (4-) feminin, format din Amalia Bereş, Maria Rusu, Maria Lehaci şi Adriana Adam s-a calificat în finala probei, la Jocurile Olimpice de la Paris. Amalia Bereş a promis că în finală sportivele din România vor face spectacol.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cele 4 sportive ale României promit să facă o cursă uriaşă în finală şi să aducă pentru România o medalie olimpic. Amalia Bereş promite spectacol în marea finală.

Amalia Bereş anunţă o cursă uriaşă în finala de patru rame feminin

”Finala e finală. Mai avem un pic de rectificat, startul şi finişul. Noi am simţit că nu am avut ritm şi, cum am mai spus, dacă îmbunătăţim şi startul, ar putea să fie o cursă perfectă. În orice caz, suntem încrezătoare şi vă invităm să ne urmăriţi în finală, promitem spectacol!”, spune Amalia Bereş, conform COSR, citată de news.ro.
La acest nivel nimeni nu este de neînvins. A fost un pic dificil cu condiţiile, vântul un pic mai multă contră, mai mult lateral, se modifică, dar gestionăm foarte bine. Doamne ajută să fie bine!”, a adăugat Magdalena Rusu.
Suntem în finală şi acolo totul va fi altfel, vom gestiona cursa în aşa fel încât să îi bucurăm pe toţi cei care ne susţin. Atmosfera de aici e impresionantă!”, a spus şi Adriana Adam.
”Ne bucurăm că ne-am calificat direct în finală pentru a ne focusa pe barca de 8+1, am scăpat de o cursă în plus. Azi nu a fost perfect dar ne vom strădui să fie în finală!”, a încheiat Maria Lehaci.
Finala este programtaă la 1 august.

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
18:29

Bernadette Szocs, după eliminarea de la dublu mixt, la JO 2024: „Sunt supărată. Îmi pare rău că i-am dezamăgit pe români”

18:25

LIVE TEXTTeam România la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 2. Bernie Szocs, victorie de senzaţie. David Popovici s-a calificat în semifinale

18:21

Dănuţ Lupu a reînviat „războiul” cu Gică Hagi: „Nu va reuşi niciodată să facă ce a făcut Edi Iordănescu la naţională!”

17:51

„Un rezultat uimitor!” George Russell a vorbit despre mutarea de geniu care i-a adus victoria în Marele Premiu al Belgiei

17:40

Bernadette Szocs şi Ovidiu Ionescu au ratat calificarea în semifinale la dublu mixt, la Jocurile Olimpice 2024

17:12

Avertisment pentru David Popovici, înaintea probei de la 100 de metri liber. Kyle Charlmers, timp fabulos în finala de ştafetă

1 VIDEOMax Verstappen, cel mai rapid pilot din calificările MP al Belgiei, nu va pleca din pole! Cursa e duminică (Antena 1, 15:45) 2 FotoCele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice 2024! Întorc toate privirile la competiția din Paris 3 FotoNadia Comăneci, reacție de trei cuvinte după participarea surpriză la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 4 VIDEOIsack Hadjar a câştigat cursa principală de Formula 2 din Belgia, LIVE în AntenaPLAY 5 UPDATETeam România la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 1. Performanțe obținute de tricolori la canotaj, tenis şi tenis de masă! 6 VIDEOCallum Voisin a câştigat cursa principală din Formula 3, LIVE în AntenaPLAY! Prema Racing a cucerit titlul la constructori
Citește și