Închide meniul

Andre Villas-Boas va concura în Campionatul Mondial de Raliuri

Publicat: 21 mai 2021, 13:36

Andre Villas-Boas va concura în Campionatul Mondial de Raliuri

Dacă tot e fără echipă, Villas-Boas a decis să-și încerce norocul și în sporturile cu motor

  • A debutat în 2018, când a participat la Raliul Dakar, dar s-a retras la kilometrul 165, în etapa a 4-a
  • A participat la un raliu local (50 km), dar și la câteva probe pe ploaie, alegându-se cu suspensia ruptă

Andre Villas-Boas, fostul antrenor al celor de la Marseille, Chelsea ori Porto, un ”entuziast al sporturilor cu motor”, trăiește un ”adevărat vis” urmând a concura, pentru prima oară în ”carieră”, în Campionatul Mondial de Raliuri din Portugalia, la volanului unui Citroen C3. Tehnicianul a debutat în 2018, în Dakar, dar a trebuit să se retragă în cea de-a patra etapă, la kilometrul 165, la 535 de km sud de Lima, din cauza unor probleme la spate.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Deși iubește competiția de orice fel, Villas-Boas, 43 de ani, nu uită că este, totuși, un pilot amator și că n-a avut timp de multe antrenamente. A concurat doar la un raliu local, 50 de kilometri, și a prins câteva probe pe ploaie, terminând cu suspensia ruptă. ”Am o problemă! Clar am o problemă! Cele două părți din mine se află în conflict: profesionistul de la fotbal și amatorul din competiții auto”, râde el.

Adaugă că nu vrea să stabilească timpi rapizi. ”Trebuie să tratez lucrurile cu calmitate”. Aceeași povață i-a dat-o și heptacampionul mondial Sebastien Ogier, căruia i-a făcut cadou un tricou al celor de la Olympique Marseille. ”Ia-o încet și bucură-te de cursă”.

Reclamă

Pasiunea pentru motoare vine din familie. Unchiul său a participat la două Dakar-uri, a debutat la 40 de ani, la fel ca el, în timp ce tatăl îl lua la Marele Premiu de Formula 1 de la Estoril.

Portughezul, care a plecat de la Marseille după o criză sportivă și instituțională, este, actualmente, fără echipă. Când este întrebat despre viitorul său, nu dezvăluie nicio pistă: ”Piața antrenorilor de fotbal este foarte competitivă și, normal, lucrurile se mișcă destul de repede în luna mai. Așteptăm să vedem ce se petrece”, a mai spus el. Villas-Boas a antrenat pe Chelsea, Inter, Porto, Zenit sau Tottenham. Are două titluri de campion, două Cupe, două Supercupe, dar și o Europa League.

Reclamă

Probele din Portugalia însumează 337 de kilometri cronometrați, împărțiți în 20 de ”speciale”.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:35 Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania 23:35 Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul! 23:01 FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se! 23:01 Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine” 22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! Vezi toate știrile
Pe același subiect
Fiica unui fost campion mondial şi european, apariţie uluitoare în lenjerie intimă!
Extra • 26 mart., 19:32
FOTO
Fiica unui fost campion mondial şi european, apariţie uluitoare în lenjerie intimă! A renunţat total la inhibiţii
Meseria la care românii se pensionează la 50 de ani, dar pe care miliardarul Ion Ţiriac o practică la 84 de ani
Diverse • 22 mart., 14:39
FOTO
Meseria la care românii se pensionează la 50 de ani, dar pe care miliardarul Ion Ţiriac o practică la 84 de ani: „Şi încă cum!”
Marius Şumudică a anunţat ce va face, după ce a fost demis de la Gaziantep
Fotbal • 6 mart., 21:35
Marius Şumudică a anunţat ce va face, după ce a fost demis de la Gaziantep: „Vreau să mă duc la Porto!”
Alexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 4 martie
Antena Sport Update • 4 mart., 17:17
Alexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 4 martie 2024
Fotbal extern • 25 feb., 19:51
Liverpool a câştigat Carabao Cup, după o finală dramatică cu Chelsea! Virgil van Dijk, eroul lui Klopp. Record uriaş stabilit