Închide meniul

Annaliese Drăgan s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris. România are, în momentul de față, 7 sportivi calificați

Alex Ioniță Publicat: 24 august 2023, 23:12

Reclamă
Annaliese Drăgan s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris. România are, în momentul de față, 7 sportivi calificați

Annaliese Drăgan s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris

Annaliese Drăgan, calificată la Jocurile Olimpice / Facebook Comitetul Olimpic și Sportiv Român

Annaliese Drăgan s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris. România a ajuns la 7 sportivi calificați la competiția ce va avea loc anul viitor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Până în momentul de față, pe lângă Annaeliese Drăgan, la Jocurile Olimpice s-au calificat sportivii: Delvine Meringor (atletism), David Popovici (înot), Lăcrămioara Perijoc (box), Vlad Stancu (înot), Andrea Mikloș (atletism) și Alina Rotaru (atletism).

Annaliese Drăgan s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris. Sportiva, locul 17 la individual, la Campionatele Mondiale de la Valencia

Sportiva Annaliese Drăgan s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris după ce a obșinut locul al 17-lea la Campionatele Mondiale de la Gimnastică Ritmică de la Valencia, la individual. A 40-a ediție a Campionatelor Mondiale de Gimnastică Ritmică are loc în perioada 23 – 27 august 2023. Disciplinere existente sunt gimnastică ritmică individuală și gimnastică ritmică de grup.

Aceasta a adunat 93.550 de puncte în cadrul competiției și se va afla la prima participare la Jocurile Olimpice. Anunțul a fost făcut de oficialii Comitetului Olimpic și Sportiv Român, prin intermediul unei postări pe rețelele de socializare.

„Calificare la JO Paris 2024!

Reclamă

Gimnasta Annaliese Drăgan a obținut locul cotă pentru Team Romania la gimnastică ritmică. Ea s-a clasat pe locul 17 la individual la Campionatele, Mondiale de la Valencia.

Annaliese Drăgan, antrenată de Maria Gârbă, a obținut 93.550 puncte și se va bucura de prima participare la Jocurile Olimpice.

Team Romania a ajuns la 7 sportivi calificați la JO Paris 2024. Delvine Meringor (atletism), David Popovici (înot), Lăcrămioara Perijoc (box), Vlad Stancu (înot), Andrea Mikloș (atletism), Alina Rotaru (atletism), Annaliese Drăgan (gimnastică ritmică).
Felicitări, Annaliese, ție și antrenoarei, familiei!
#TeamRomania #COSR #Paris2024 #totipentru1”, se arată în postarea oficialilor.

Reclamă 4 / 0/3

Jocurile Olimpice de la Paris vor avea loc anul viitor. Acestea se vor desfășura în perioada 26 iulie – 11 august 2024.

Nadia Comăneci, mesaj pentru sportivii care vor participa la Jocurile Olimpice. Ce le-a transmis fosta gimnastă

Nadia Comăneci, mesaj pentru sportivii care vor participa la Jocurile Olimpice. Fosta gimnastă i-a sfătuit pe aceștia și le-a reamintit că medaliile se câștigă în sălile de antrenament.

„Mai e un an până la Jocurile Olimpice Paris 2024. Ştiu că aşteptarea marelui eveniment naşte emoţie. Folosiţi-vă energia pentru a rezista pregătirii fizice şi nu uitaţi că medaliile se câştigă în sala de antrenament. Pregătiţi-vă mental pentru cel mai important eveniment din carieră şi aveţi curaj şi încredere că veţi putea reuşi aşa cum în urmă cu 47 de ani, împreună cu echipa de gimnastică, am demonstrat că imposibilul este posibil, prin voinţă, antrenament şi multă pasiune. Succes tuturor la antrenamente şi felicitări celor care au organizat acest eveniment”, a fost mesajul Nadiei Comâneci.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB Vezi toate știrile
Citește și