Închide meniul

Argentina – Noua Zeelandă 6-44. Neo-zeelandezii se califică în finala Cupei Mondiale după o victorie entuziasmantă!

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 20 octombrie 2023, 23:50

Argentina – Noua Zeelandă 6-44. Neo-zeelandezii se califică în finala Cupei Mondiale după o victorie entuziasmantă!

Argentina - Noua Zeelandă, LIVE SCORE

Jucătorii echipei naționale din Noua Zeelandă / Profimedia

Argentina – Noua Zeelandă 6-44. Partida, care a contat pentru prima semifinală a Cupei Mondiale de Rugby din Franța, a fost în format LIVE SCORE pe AS.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Selecționata din America de Sud s-a calificat în semifinalele competiției după ce a trecut în sferturile de finală de Țara Galilor, cu scorul de 29 la 17. De cealaltă parte, Noua Zeelandă s-a impus în fața echipei naționale din Irlanda, cu scorul de 28 la 24. În meciul de astăzi Noua Zeelandă nu a avut nicio emoţie în a obţine victoria.

Argentina – Noua Zeelandă 6-44. Noua Zeelandă e în finala Cupei Mondiale!

Final de meci! Noua Zeelandă se califică în finala Cupei Mondiale fără emoţii, după o victorie cu 44-6!

Min. 74: Argentina – Noua Zeelandă 6-44! Un nou eseu pentru neo-zeelandezi.

Min. 60: Scorul ia proporţii! Noua Zeelandă conduce acum cu 34 la 6

Reclamă

Min. 45: Un nou eseu pentru Noua Zeelandă. Scorul e acum 27-6

Pauză!

Min. 44: Argentina – Noua Zeelandă 6-22! Mo’unga a transformat perfect eseul şi Noua Zeelandă se distanţează la 16 puncte

Reclamă 4 / 0/3

Min. 42: Argentina – Noua Zeelandă 6-20! Eseu spectaculos reuşit de neo-zeelandezi

Min. 39: Noua Zeelandă transformă o lovitură de pedeapsă şi conduce acum cu 15-6

Min. 34: Argentina transformă o nouă lovitură de pedeapsă şi se apropie la 6 puncte de Noua Zeelandă

Min. 20: Noua Zeelandă s-a distanţat la 12-3 după un nou eseu.

Min. 12: Noua Zeelandă reuşeşte primul eseu al meciului! Eseul e şi transformat, iar scorul e 3-7 acum

Min. 5: Argentinienii au început în forţă partida! Au reuşit şi primele 3 ppuncte, după ce au transformat o lovitură de pedeapsă.

Min. 1: A început partida!

Reclamă

Cele două selecționate au pierdut un singur meci la Cupa Mondială. Ambele reprezentative au cetat în cadrul primei etape a grupelor. Argentina a pierdut duelul cu Anglia, cu scorul de 10 la 27, în timp ce Noua Zeelandă nu a reușit să se impună în fața Franței, cu scorul de 27 la 13.

De la acele partide, care au avut loc la începutul lunii septembrie, cele două reprezentative și-au câștigat toate meciurile din cadrul turneului final. Argentina s-a impus în fața selecționatelor din: Samoa (19-10), Chile (59-5), Japonia (39-27) și Tara Galilor (29-17).

Argentina a pierdut cu Anglia, Noua Zeelandă cu Franţa

De cealaltă parte, Noua Zeelandă a câștigat duelurile cu: Namibia (71-3), Italia (96-17), Uruguay (73-0) și Irlanda (28-24).

Până în momentul de față, cele două echipe naționale s-au mai întâlnit de 36 de ori. Înainte de duelul din această seară, care va avea loc pe Parc des Princes din Paris, selecționata din Noua Zeelandă s-a impus de 33 de ori. În celelalte 3 partide s-a înregistrat un singur rezultat de egalitate, în timp ce Argentina a reușit să se impună în doar 2 meciuri.

Duelul de astăzi va reprezenta a 4-a partidă în care cele două formații se întâlnesc în cadrul unei Cupe Mondiale. În cadrul acestor partide, Argentina nu a reușit să se impună niciodată în fața selecționatei „All Blacks”. Este de notat faptul că adversarii „Pumelor” le-au înregistrat acestora și cea mai mare înfrângere din istorie, scor 9 la 93, în anul 1997.

Cealaltă semifinală a turneului final din Franța se va juca mâine, de la ora 22:00, atunci când Anglia și campioana mondială en-titre, Africa de Sud, se vor duela pentru un loc în marea finală, care se va juca pe data de 28 octombrie.

Alin Petrache cere sprijin pentru rugby, după Cupa Mondială

Alin Petrache, preşedintele Federaţiei Române de Rugby, a susţinut o conferinţă de presă la care au participat şi selecţionerul Eugen Apjok şi câţiva dintre jucătorii României.

„Aș dori să înțelegem contextul în care aceste rezultate au fost obținute. E adevărat că uneori am avut momente în care am reușit să ne ridicăm la nivelul așteptărilor, iar alteori nu am avut. Înainte de a ne fi judecată performanța, trebuie să privim și condițiile în care noi am concurat.

Ne-am măsurat forțele cu cele mai mari echipe din lume, echipe care dispun de bugete mult mai mari și de condiții de antrenament de top. Cu toate acestea, am reușit să ne menținem ca una dintre cele mai bune echipe ale națiunii noastre românești și să concurăm în competiții elitiste.

Acest lucru nu e o coincidență, este rezultatul muncii asidue, pasiunii și eforturilor făcute de acest grup. În fața acestor adversități pe care le-am avut, vom decide ce acțiuni trebuie să luăm.

În primul rând, trebuie să recunoaștem și să valorizăm efortul fiecărui membru în parte al echipei. În al doilea rând, trebuie să solicităm condiții mai bune, finanțare mai decentă. Pentru a concura la cel mai înalt nivel, avem nevoie de resurse și de sprijin”, a declarat Alin Petrache, în cadrul unei conferinţe de presă.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:25 Carlos Alcaraz, discurs superb despre Rafael Nadal: „Vreau să profit la maximum de Rafa” 13:51 Benfica – Braga LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00). Meciul zilei în Liga Portugal 13:51 Pierdere uriaşă pentru Rapid, pentru tot restul sezonului. Anunţul oficial făcut de giuleşteni 13:38 România – Italia LIVE VIDEO (duminică, 20:30, AntenaPLAY). Debutăm la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 13:30 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek 1-6, 1-6. Românca, demolată de numărul 1 WTA. „Sori”, fără replică la Madrid 13:24 Victor Piţurcă i-a „făcut” echipa lui Cosmin Olăroiu, în 2006. Detalii spectaculoase ale fostului selecţioner 12:58 „De ce să te schimbi, mă?” Marius Şumudică a fost criticat înaintea negocierilor cu Rapid: „Nu mi s-a părut ok” 12:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 11:57 Florinel Coman pleacă la vraciul Marijana! Când se va întoarce starul lui FCSB de la Belgrad şi când ar putea juca 11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani Vezi toate știrile
Citește și