Închide meniul
EXCLUSIV

Argint pentru România la Campionatul European de Bridge. Doi profesori de matematică, în echipa naţională

Antena Sport Publicat: 24 iunie 2022, 17:45 / Actualizat: 24 iunie 2022, 22:15

Argint pentru România la Campionatul European de Bridge. Doi profesori de matematică, în echipa naţională

Argint pentru România la Campionatul European de Bridge

Naţionala României, pe locul doi la Campionatul European de Bridge

  • Argint pentru România la Campionatul European de Bridge
  • Performanţă remarcabilă pentru reprezentativa tricoloră

Medalie de argint pentru România la Campionatul European de Bridge. Reprezentativa tricoloră a depăşit aşteptările şi a obţinut o performanţă remarcabilă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În timp ce David Popovici reuşea performanţa extraordinară de a câştiga două medalii de aur la Campionatul Mondial de nataţie, desfăşurat la Budapesta, echipa natională de mixt a României dădea lovitura la Campionatul European de Bridge, care a avut loc în perioada 12-22 îunie, în Portugalia.

Argint pentru România la Campionatul European de Bridge

Doi profesori de matematică, soţ şi soţie, sunt în naţionala României de bridge. Reprezentativa formată din Mihaela Balint, Geta Mihai, Marina Stegaroiu, Bogdan Marina, Radu Mihai şi Marius Ionita cucerea medalia de argint, după o saptămână de joc intensiv.

Reclamă

Echipa naţională a României a disputat 21 de meciuri. A reuşit, în ultima zi, să depăşească Italia şi să urce pe a doua treaptă a podiumului într-o competiţie la care au luat startul 22 de echipe.

Reclamă

Deşi tricolorii au „zdrobit” Franţa, în prima etapă a Campionatului European, obţinând 18.55 puncte din maximul de 20, francezii au fost mai buni în clasamentul final, reuşind să câştige medalia de aur.

Am reuşit să confirmăm rezultatul bun din 2019, când am luat medalia de bronz la Campionatele Mondiale de la Wuhan. Este o muncă de mai bine de 20 de ani şi au început să apară rezultatele. Ne mândrim că am pus România pe harta ţărilor medaliate la competiţii majore de bridge„, a declarat, în exclusivitate pentru as.ro, Bogdan Marina, jucator în echipa României.

Prin clasarea pe locul 2 la Campionatul European din Portugalia, echipa României şi-a asigurat calificarea la Campionatul Mondial din 2023, care va avea loc în Maroc.

Reclamă 4 / 0/3

Care este cel mai bun antrenor român al momentului?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:57 Primele informaţii despre starea lui Luca Mihai, jucătorul lui Poli Iaşi care a ieşit cu masca de oxigen pe faţă de pe teren! 19:51 FotoBayer Leverkusen – Werder Bremen 3-0! Echipa lui Xabi Alonso este la doar câteva minute de titlu în Bundesliga 19:46 Stefanos Tsitsipas a câştigat turneul de la Monte Carlo! Grecul, alături de Ilie Năstase într-un top select 19:40 LIVE TEXTDinamo – Poli Iaşi 0-0. Momente dramatice la jocul crucial din zona roşie! Un jucător a primit îngrijiri de urgenţă pe teren! 19:38 VideoMicuţii fani ai lui Dinamo, susţinere superbă pentru „câini” şi cu Poli Iaşi! Cum încearcă să salveze echipa de la retrogradare! 19:24 A ieşit cu masca de oxigen de pe teren, dar Ovidiu Haţegan a dat doar galben! Tony Da Silva le-a arătat obrazul arbitrilor 19:00 UPDATEMomente dramatice la meciul West Ham – Fulham! Un jucător al „Ciocănarilor” s-a prăbuşit pe gazon şi a fost scos cu targa! 18:41 Sorana Cîrstea şi-a aflat prima adversară de la Stuttgart! Traseu dificil pentru româncă 18:15 Liverpool – Crystal Palace 0-1! „Cormoranii”, un nou pas greşit în lupta la titlu! Ratări colosale în meciul de pe Anfield 17:46 „E mare păcat” Alain Prost sare în apărarea lui Max Verstappen: „Nu e mereu decizia pilotului” Vezi toate știrile