Close
EXCLUSIV

Argint pentru România la Campionatul European de Bridge. Doi profesori de matematică, în echipa naţională

De Antena Sport
Publicat: 24 iunie 2022, 17:45
Actualizat: 24 iunie 2022, 22:15

Medalie de argint pentru România la Campionatul European de Bridge. Reprezentativa tricoloră a depăşit aşteptările şi a obţinut o performanţă remarcabilă.

Reclamă
Campionatul European de Bridge

Naţionala României, pe locul doi la Campionatul European de Bridge

În timp ce David Popovici reuşea performanţa extraordinară de a câştiga două medalii de aur la Campionatul Mondial de nataţie, desfăşurat la Budapesta, echipa natională de mixt a României dădea lovitura la Campionatul European de Bridge, care a avut loc în perioada 12-22 îunie, în Portugalia.

Reclamă

Argint pentru România la Campionatul European de Bridge

Doi profesori de matematică, soţ şi soţie, sunt în naţionala României de bridge. Reprezentativa formată din Mihaela Balint, Geta Mihai, Marina Stegaroiu, Bogdan Marina, Radu Mihai şi Marius Ionita cucerea medalia de argint, după o saptămână de joc intensiv.

Echipa naţională a României a disputat 21 de meciuri. A reuşit, în ultima zi, să depăşească Italia şi să urce pe a doua treaptă a podiumului într-o competiţie la care au luat startul 22 de echipe.

Deşi tricolorii au „zdrobit” Franţa, în prima etapă a Campionatului European, obţinând 18.55 puncte din maximul de 20, francezii au fost mai buni în clasamentul final, reuşind să câştige medalia de aur.

Am reuşit să confirmăm rezultatul bun din 2019, când am luat medalia de bronz la Campionatele Mondiale de la Wuhan. Este o muncă de mai bine de 20 de ani şi au început să apară rezultatele. Ne mândrim că am pus România pe harta ţărilor medaliate la competiţii majore de bridge„, a declarat, în exclusivitate pentru as.ro, Bogdan Marina, jucator în echipa României.

Prin clasarea pe locul 2 la Campionatul European din Portugalia, echipa României şi-a asigurat calificarea la Campionatul Mondial din 2023, care va avea loc în Maroc.

Reclamă

EMISIUNI

Dan Petrescu, la AS.ro LIVE

Ultimele știri
23:10 Atanas Trică, reacţie savuroasă după ce a debutat la CSA Steaua împotriva tatălui său: „Mă întreba cum stau la cornere. Nu am dat din casă!” 22:34 Eugen Trică, după ce fiul său a debutat la CSA Steaua împotriva sa: „Mi-a fost frică atunci când a intrat! Mă gândeam: ‘Mă, tocmai mie să îmi dea gol?!'” 22:30 Fostul rapidist Ovidiu Herea, replică pentru ultrașii CSA Steaua: „Înjurăturile lor m-au motivat!” 22:10 Scandal în Ghencea! Un fan a sărit în teren pentru a se duce la fostul rapidist Ovidiu Herea 21:50 CSA Steaua – Metaloglobus 1-1. Start fals pentru echipa lui Daniel Oprița în noul sezon. Chipirliu a ratat un penalty în prelungiri 21:37 Mesajul transmis de Laszlo Balint după ce a fost demis de la Universitatea Craiova: „Dacă eșuezi, să nu renunți niciodată!” 21:28 Gigi Becali a anunţat când revine pe stadion: „Eu nu vin decât atunci! Fără nicio emoţie, la spectacol!” 20:52 FotoUmilința suferită de nepotul lui Gigi Becali și soția lui însărcinată: „Suntem ultima nație din Europa!” 20:32 FotoUltraşii CSA Steaua, revoltă în Ghencea la meciul cu Metaloglobus: „Demisia!” Gestul extrem al fanilor 20:08 FotoPrimele imagini cu Mirel Rădoi la antrenamentul Universităţii Craiova
Close