Închide meniul

AS.ro LIVE | A devenit campion mondial după ce şi-a "subţiat" adidaşii! Florin Neby: "Noi, românaşii, ne-am gândit ce să facem"

Antena Sport Publicat: 31 martie 2021, 12:00 / Actualizat: 11 mai 2021, 20:31

AS.ro LIVE | A devenit campion mondial după ce şi-a "subţiat" adidaşii! Florin Neby: "Noi, românaşii, ne-am gândit ce să facem"

AS.ro

Florin Neby a fost invitatul lui Cătălin Oprinaş la AS.ro LIVE

  • Florin Neby a fost invitatul lui Cătălin Oprişan
  • AS.ro LIVE este de luni până vineri, de la 10:30, la www.as.ro/live

"Pentru că Federaţia Internaţională avea contractul cu un anumit brand, noi trebuia să concurăm la competiţiile naţionale şi internaţionale numai cu un anumit tip de adidaşi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Noi, românaşii, ne-am gândit cum să facem să uşurăm aceşti adidaşi pentru că erau destul de grei. I-am pus pe cântar şi aveau vreo 700 de grame. 700 de grame, dacă vrei să concurezi la un nivel internaţional, înseamnă destul de mult. 

Pe lângă faptul că le scoteam tălpicii, pentru că şi ăia cântăreau 50 de grame, am zis să dezlipim talpa de la adidaşi", a povestit Florin Neby. 

Reclamă

Florin Neby a fost invitat la AS.ro LIVE

Salvarea a venit chiar de la tatăl lui, de meserie cizmar. Acesta a venit cu ideea de a subţia talpa. Toţi membrii lotul au devenit "abonaţi" la tatăl lui Neby.

"În felul ăsta, noi reuşeam să scădem greutatea adidaşilor cu vreo 250 de grame. Ceea ce însemna destul de mult. Celelalte echipe veneau cu ei normali.

Reclamă

La Mondialele din 2010, pentru că sportivii stau în tribune şi se uită unii la alţii, cei din China au văzut că avem tălpile subţiate şi au depus contestaţie. S-a făcut analiză pe adidaşii noştri. 

Tot lotul se abonase la tata. Evident că s-a respins acea contestaţie şi noi n-am avut nicio problemă", a mai spus Florin Neby la AS.ro LIVE.

Reclamă 4 / 0/3

Cine este Florin Neby

Florin Neby s-a apucat de fitness după ce a renunțat la gimnastică și a devenit personal trainer. 

El și-a deschis propria sală de fitness în urmă cu 5 ani. Neby este campion mondial, în 2010, și european, în 2009, la gimnastică aerobică.

  • AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.

Va cuceri Dan Petrescu titlul din Liga 1, cu CFR Cluj, în 2024-2025?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:35 OFICIAL! Cristiano Bergodi a fost demis de la Rapid! Cine va sta pe bancă la derby-ul cu FCSB 15:29 FotoNicolae Cristescu l-a făcut praf pe Cristiano Bergodi: „E vina lui, trebuie un şoc urgent! L-am văzut nervos, transfigurat! „ 15:00 UPDATEAl Ain – Al Hilal a fost AMÂNAT din cauza condiţiilor meteo. Meciul s-ar putea disputa miercuri 14:20 EXCLUSIVJuan Bauza, aproape de transferul la FCSB! Lovitură de proporţii pregătită de Gigi Becali 14:05 Barcelona – PSG şi Borussia Dortmund – Atletico Madrid, 22:00, LIVE TEXT! Meciuri decisive pentru semifinalele Champions League 13:43 Valeriu Iftime i-a găsit înlocuitor lui Florinel Coman la FCSB! Propunere directă pentru Gigi Becali: „Este excepţional! 13:20 VIDEOElizabeta Samara – Sabine Winter 1-3 a fost LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Adina Diaconu a pierdut partida cu Manika Batra 12:30 Famalicao – Sporting Lisabona LIVE VIDEO, 22:15, live în AntenaPLAY. „Leii” pot face un pas uriaş către titlu în Liga Portugal 12:15 „Un conducător serios nu face aşa ceva!” Dumitru Dragomir, avertisment pentru Dan Şucu. Ce îi cere să facă cu Cristiano Bergodi 11:17 Câţi bani cere Cristiano Bergodi pentru a pleca de la Rapid. Dan Şucu şi Victor Angelescu l-au băgat în şedinţă de urgenţă! Vezi toate știrile
Pe același subiect
AS.ro LIVE | Nicole Toma și Bogdan Ristea au fost invitaţii lui Dan Pavel
Alte sporturi • 10 apr., 11:00
AS.ro LIVE | Nicole Toma și Bogdan Ristea au fost invitaţii lui Dan Pavel. Poveşti din jiu-jitsu brazilian
Preşedintele Federaţiei Române de Tenis a tras un semnal grav de alarmă: "Suntem pe ultimul loc în Europa"
Tenis • 3 apr., 12:43
Preşedintele Federaţiei Române de Tenis a tras un semnal grav de alarmă: „Suntem pe ultimul loc în Europa”
AS.ro LIVE | George Cosac a fost invitatul Roxanei Bratu
Tenis • 3 apr., 11:15
AS.ro LIVE | George Cosac a fost invitatul Roxanei Bratu. Preşedintele Federaţiei Române de Tenis a făcut dezvăluiri de senzaţie
AS.ro LIVE | Gelu Cosma a fost invitatul lui Dan Pavel
Extra • 27 mart., 11:05
AS.ro LIVE | Gelu Cosma a fost invitatul lui Dan Pavel. Dezvăluirile fostului fizioterapeut al Simonei Halep
AS.ro LIVE | Cristina Pîrv este invitata lui Dan Pavel
Alte sporturi • 21 mart., 10:30
AS.ro LIVE | Cristina Pîrv a fost invitata lui Dan Pavel. Poveştile celei mai bune voleibaliste din istoria României