Închide meniul
VIDEO

AS.ro LIVE | Alex Ciocan a fost invitatul lui Cătălin Oprişan! Preşedintele Federaţiei Române de Ciclism, declaraţii după Turul României

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 12 septembrie 2022, 10:00 / Actualizat: 12 septembrie 2022, 11:19

AS.ro LIVE | Alex Ciocan a fost invitatul lui Cătălin Oprişan! Preşedintele Federaţiei Române de Ciclism, declaraţii după Turul României

Alex Ciocan, invitatul lui Cătălin Oprişan

Alex Ciocan/ Facebook Turul Colinelor Bacău

Alex Ciocan a fost invitatul lui Cătălin Oprişan în emisiunea AS.ro LIVE, de la 10:30. Preşedintele Federaţiei Române de Ciclism a venit cu declaraţii, după ce Turul României s-a încheiat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alex Ciocan se află la al doilea mandat în fruntea Federaţiei Române de Ciclism, după ce a câştigat fără drept de apel alegerile din martie de anul acesta.

Alex Ciocan, invitatul lui Cătălin Oprişan la AS.ro LIVE

Alex Ciocan, în vârstă de 42 de ani, este un fost ciclist de performanţă, reuşind să câştge de-a lungul carierei sale multiple titluri naţionale. De asemenea, acesta a avut nenumărate participări în Tururile României, Greciei, Bulgariei şi Turciei.

După ce s-a retras din activitatea de sportiv profesionist, Alex Ciocan a ales să candideze pentru funcţia de preşedinte al Federaţiei Române de Ciclism, iar până în prezent, această decizie a fost una de succes.

Ce declarat Alex Ciocan, înainte ca Turul României să debuteze

Turul României a luat sfârşit duminică, 11 septembrie, după etapa desfăşurată în Bucureşti. Competiţia a adus în ţară peste 130 de sportivi, din 15 ţări.

Reclamă

Înainte ca Turul României să debuteze, Alex Ciocan avea speranţe mari, de la sportivii români care se aflau la start.

„Turul României se apropie de încă o ediţie. Nu cred că se poate face un clasament al dificultăţilor de organizare, însă cu siguranţă vom avea cel mai bogat Tur în materie de sportivi şi echipe prezente. FRC vrea să mulţumească Ministerului Sportului şi partenerului principal, Auchan România. Fără ei nu ar exista Turul României. 

Turul României va fi transmis în peste 50 de ţări şi astfel se transformă în ceea ce trebuie să fie o competiţie sportivă de o asemenea anvergură: un vector sportiv, dar şi turistic. În ultimii ani, sportivii români au fost mereu pe podiumul final. Ca Federaţie, sperăm să se întâmple la fel şi în această ediţie, pentru că munca noastră ca entitate sportivă nu se referă doar la partea organizatorică, ci mai ales la creşterea tinerilor performeri. Iar acest duet: Turul României – ciclişti români care performează, ne încarcă de energie şi satisfacţii”, a declarat Alex Ciocan, Preşedintele Federaţiei Române de Ciclism, citat de news.ro.

Reclamă 4 / 0/3

La competiţia din România s-au pus la bătaie premii de peste 26.000 de euro, iar sportivii aflaţi la start proveneau din ţări precum Spania, Columbia, China, Irlanda, Polonia, Italia sau Noua Zeelandă.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:43 Preşedintele Formula 1™, replică acidă pentru Max Verstappen şi Fernando Alonso: „E vorba despre respectul faţă de fani” 17:33 „E ceva ciudat la acest copil!” Motivul pentru care Ianis Hagi va merge la EURO 2024, deşi e rezervă la Alaves 17:15 Farul – Rapid LIVE TEXT (19:00). Duel „de foc” la Ovidiu pentru un loc în cupele europene. Echipe de start 17:11 Bayer Leverkusen aduce întăriri de la Real Madrid! Jucătorul dorit insistent de Xabi Alonso 17:02 „România are nevoie de un jucător ca el!” Costel Gâlcă, mesaj ferm despre şansele lui Alexandru Mitriţă de a merge la EURO 2024 16:48 Lamia – PAOK 0-0 este acum în AntenaPLAY. Răzvan Lucescu luptă pentru titlu, în Grecia. Meci cu miză uriaşă! 16:43 Cum i s-au mărit şansele lui Alexandru Mitriţă să fie convocat la EURO 2024, după accidentarea lui Olimpiu Moruţan 16:37 „O discuţie foarte toxică!” Dan Şucu, anunţ ferm despre revenirea lui Marius Şumudică la Rapid 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 24 aprilie 2024 15:55 VIDEOYokohama – Al Ain, finala Ligii Campionilor Asiei! Japonezii au învins dramatic Ulsan la loviturile de departajare Vezi toate știrile
Citește și