Închide meniul

AS.ro LIVE | Antoanela Manac a fost invitata lui Dan Pavel. Triatlonista a venit cu poveşti de senzaţie

Viviana Moraru Publicat: 5 octombrie 2023, 8:00 / Actualizat: 5 octombrie 2023, 11:16

Reclamă
AS.ro LIVE | Antoanela Manac a fost invitata lui Dan Pavel. Triatlonista a venit cu poveşti de senzaţie

AS.ro LIVE | Antoanela Manac, invitata lui Dan Pavel

Antoanela Manac, în timpul unei probe/ Profimedia

AS.ro LIVE | Antoanela Manac a fost invitata lui Dan Pavel. Triatlonista a venit cu poveşti de senzaţie, la AS.ro LIVE.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Antoanela Manac are 27 de ani, şi pe lângă faptul că este cea mai valoroasă triatlonistă din România, este şi medic în paralel.

AS.ro LIVE | Antoanela Manac, invitata lui Dan Pavel

Antoanela Manac a avut rezultate remarcabile, atât în competiţiile naţionale, cât şi în cele internaţionale. Între 2015 şi 2019, triatlonista a fost campioană naţională la proba de Olimpic Open Feminin.

De asemenea, în 2017, aceasta a fost campioană europeană la Duathlon U23, iar doi ani mai târziu, a câştigat Cupa Continentală la Triatlon.

În prezent, aceasta se clasează pe locul 114 în ierarhia ITU, având în palmares 30 de podiumuri şi 15 victorii, în competiţiile la care a luat startul, de-a lungul carierei sale.

Reclamă

Despre profesia ei de medic, Antoanela Manac a dezvăluit că acest fapt a ajutat-o extrem de mult în pregătirea sportivă.

„Medicina m-a ajutat foarte mult în pregătirea sportivă și încă o face. Știu să-mi dozez mai bine analizele, știu să văd ce carențe am, unde să recuperez, ce trebuie să mănânc, să mă hidratez, ca să pot să am un fizic cât mai apt pentru sport”, a declarat Antoanela Manac, conform prosport.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:31 NEWS ALERTReal Madrid e noua campioană a Spaniei! Echipa lui Ancelotti a câştigat titlul cu 4 etape înainte de final 21:29 Erling Haaland, cifre fabuloase la Manchester City! Starul norvegian a făcut show și a marcat patru goluri 21:00 LIVE VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Prima cursă e live, ACUM, în AntenaPLAY 20:42 „S-au înțeles!” Mihai Stoica a anunțat transferul lui Florinel Coman! Ultimele detalii despre negocieri 20:35 LIVE TEXTU Cluj – Dinamo 2-2. Clujenii au reușit să egaleze, după o gafă colosală în apărarea „câinilor” 20:29 Motivul pentru care Ianis Hagi nu a revenit la Farul, înainte de EURO 2024: „Era huiduit de 200-300 de spectatori” 20:12 VIDEOImagini de colecție cu Zinedine Zidane, la cursa de sprint de la Miami! Ce gafă a fost aproape să comită, la decernarea premiilor 20:05 LIVE VIDEOSporting – Portimonense e acum LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Boavista – Gil Vicente 1-1 19:53 VIDEOIpswich Town a promovat în Premier League, după 22 de ani! Nebunie pe străzi şi în vestiar 19:40 VIDEOBernadette Szocs a pierdut partida cu Natalia Bajor, la Saudi Smash 2024. Diaconu şi Dragoman, eliminate Vezi toate știrile
Citește și