Închide meniul

AS.ro LIVE | Cătălin Oprişan a discutat cu Paul Gheorghe despre noul sport olimpic: breakdance

Reclamă

Silviu Corneanu Publicat: 17 decembrie 2020, 6:17 / Actualizat: 11 mai 2021, 20:31

AS.ro LIVE | Cătălin Oprişan a discutat cu Paul Gheorghe despre noul sport olimpic: breakdance

Trouble

Paul Gheorghe este fondatorul "Trouble Crew România"

Comitetul Internaţional Olipmic a decis să introducă breakdance-ul la Jocurile Olimpice, începând cu ediţia din 2024, care se va desfăşura la Paris.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Urmăreşte mai jos varianta integrală a emisiunii AS.ro LIVE 

  • AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.

Cine este Paul Gheorghe

Născut în 1982, Paul Gheorghe este fondatorul trupei "Trouble Dance Company" şi totodată şi coregraful "Trouble Crew Romania". Acesta a înfiinţat compania în 2005.

Paul este unul dintre cei mai buni coregrafi din Romania, axat pe rezultate, cu dorinta de a deveni campion mondial alaturi de Trouble Crew. De-a lungul anilor a castigat o multime de premii in tara si in strainatate, participa la numeroase show-uri TV si colaboreaza cu artisti romani cunoscuti.

Paul Gheorghe este Elite Judge la marile festivaluri internaţionale de breakdance şi nu numai. SUA, Mexic, Olanda, Portugalia, Grecia, Italia, Ungaria sau România sunt doar câteva dintre ţările în care fondatorul "Trouble Crew" a fost invitat să jurizeze.

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” 12:31 Emoţii pentru Florinel Coman şi FCSB, înaintea meciului cu Farul! Ce şanse are să joace în meciul care poate decide titlul 12:01 Motivul pentru care Cristi Săpunaru a fost lăsat pe bancă de Bogdan Lobonț, la Farul – Rapid! Anunțul căpitanului giuleștenilor 11:37 „M-a bulversat” Bogdan Lobonţ, făcut praf după înfrângerea lui Rapid cu Farul: „Echipă deplorabilă” 11:17 Nicolae Cristescu aşteaptă revoluţia la Rapid! Îi cere pe Marius Şumudică şi Dani Coman: „Nu vreau să dau în Daniel Niculae” 11:00 Marius Ștefănescu a primit interzis la FCSB! Gigi Becali își poate lua adio de la el: „E singura echipă la care nu pot să-l las!” 10:59 Momentul care i-a schimbat cariera lui Bernadette Szocs: „Cred că a fost cel mai important pas din viaţa mea” 10:49 Conducerea Barcelonei a reacţionat, după ce Xavi s-a hotârât să continue la echipă! Care a fost momentul decisiv pentru antrenor Vezi toate știrile
Citește și