Închide meniul

AS.ro LIVE | Ronald Gavril a fost invitatul lui Dan Pavel. Dezvăluiri înainte de meciul în care îşi apără centura

Bogdan Stănescu Publicat: 14 iunie 2023, 10:24 / Actualizat: 16 iunie 2023, 16:58

Reclamă
AS.ro LIVE | Ronald Gavril a fost invitatul lui Dan Pavel. Dezvăluiri înainte de meciul în care îşi apără centura

Ronald Gavril e invitatul lui Dan Pavel

Ronald Gavril, după ce a cucerit titlul WBC Continental Americas / Facebook

AS.ro LIVE | Ronald Gavril a fost invitatul lui Dan Pavel miercuri, de la 10:30. În vârstă de 36 de ani, Ronald Gavril este unul dintre cei mai mari boxeri români.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ronald Gavril este boxer profesionist din anul 2011. Locuind în Statele Unite, acolo unde se şi antrenează, băcăuanul este manageriat de celebrul Floyd Mayweather.

AS.ro LIVE | Ronald Gavril a fost invitatul lui Dan Pavel

Ronald Gavril a obţinut în luna februarie a acestui an o victorie uriaşă. Gavril a cucerit titlul vacant WBC Continental Americas la categoria semigrea, după ce l-a învins la puncte pe americanul Khainell Wheeler. Meciul, care a avut loc opt runde, a fost organizat la Cow Palace din Daly City (California).

Sunt încântat să duc centura WBC Continental Americas şi prestigiul WBC în România. Această victorie este o dovadă a talentului şi a muncii grele a comunităţii boxului şi sunt onorat să îmi reprezint ţara pe scena mondială.

A fost o luptă intensă, cu multe provocări, dar am dat totul şi am ieşit victorios. Este un moment pe care nu-l voi uita niciodată şi o dovadă a muncii şi dedicaţiei pe care o am la fiecare meci”, a transmis Ronald ”The Thrill” Gavril pe pagina sa de Facebook după ce a cucerit centura WBC Continental Americas.

Reclamă

Ronald Gavril visează să lupte pentru titlul mondial în România

După ce a obţinut centura WBC Continental Americas, în februarie, Ronald Gavril plănuieşte să lupte în România pentru titlul mondial.

De foarte multă vreme îmi doresc să boxez în țară, într-o mare gală la București. Iar acum lucrăm la un meci pentru titlul mondial, care probabil că ar fi foarte atractiv pentru foarte multă lume acasă”, declara Ronald Gavril pentru prosport.ro. „Vreau să-l invit și pe Floyd (n.r.: Mayweather), visez demult să lupt într-un meci special în fața românilor mei”, mai spunea Ronald Gavril pentru sursa citată.

Meciul respectiv ar depinde de lupta programată în luna iulie a acestui an, în care îşi va pune în joc centura WBC Continental Americas, obţinută în februarie. Adversarul lui Ronald Gavril nu e cunoscut încă.

Reclamă 4 / 0/3

Ronald Gavril a luptat de două ori pentru un titlu mondial, în 2017 şi 2018, contra americanului David Benavidez. Boxerul român a pierdut de fiecare dată contra americanului, dar nu renunţă la gândul de a deveni campion mondial.

 

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
22:15
„Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!”
2
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
21:50
România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore
2
mai
21:40
Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa
Vezi toate știrile
Citește și