Închide meniul

AS.ro LIVE | Vlăduț Simionescu a fost invitatul lui Cătălin Oprișan. Povești fabuloase cu uriașul de pe tatami

Reclamă

Antena Sport Publicat: 13 octombrie 2021, 23:58 / Actualizat: 26 martie 2023, 15:54

AS.ro LIVE | Vlăduț Simionescu a fost invitatul lui Cătălin Oprișan. Povești fabuloase cu uriașul de pe tatami

Sorin Căliniuc, invitatul lui Cătălin Oprişan la AS.ro LIVE

AS.ro

AS.ro LIVE | Vlăduț Simionescu a fost invitatul lui Cătălin Oprișan. Vlăduț Simionescu concurează la categoria +100 kg. El a făcut parte din delegația României la Jocurile Olimpice 2012, la Londra, și 2020, la Tokyo. În 2016, la Rio, Vlăduț a absentat din cauza accidentărilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

AS.ro LIVE | Vlăduț Simionescu a fost invitatul lui Cătălin Oprișan

La Jocurile Olimpice 2020, Vlăduț Simionescu s-a oprit în optimi. El a fost învins de ucraineanul Iakov Hammo. Românul s-a clasat pe locul 9 în clasamentul final al categoriei.

„Mi-am dorit așa de mult o medalie! Știam că pot, dar, din păcate, adversarul a fost azi mai bun. Data viitoare poate voi fi eu!”, a spus Vlăduț Simionescu, după eliminarea de la Tokyo.

La Tokyo, România a avut doar trei judoka în delegație: Vlăduț Simionescu, Andreea Chițu și Alexandru Raicu.

 

Reclamă
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21
apr.
0:08
„100% viciere de rezultat, ne-au scos mingea din poartă!” Victor Angelescu a dat de pământ cu arbitrajul de la FCSB – Rapid 2-2
23:51 Gigi Becali, replică imediată după atacurile lui Dan Şucu: „Cum să câştige dacă nu a ajuns la poarta noastră?” 23:42 Daniel Niculae nu s-a putut abţine după FCSB – Rapid 2-2. Reacţie din şase cuvinte a preşedintelui din Giuleşti 23:31 Dan Şucu, reacţie explozivă după FCSB – Rapid 2-2: „Singuri împotriva tuturor! Arbitraj ostil!” Critici pentru fanii FCSB-ului 23:20 „Doar opinia lui contează!” Florinel Coman a dezvăluit cum se sfătuiește cu Gică Hagi, după FCSB – Rapid 2-2 23:13 Elias Charalambous, anunţ teribil despre Vlad Chiricheş: „Din primele informaţii e asta! Sper să nu fie adevărat!” 23:10 Vlad Chiricheş a primit veşti teribile de la medici! Darius Olaru confirmă: „Ne pare rău, suntem alături de el!” 23:00 „VAR-ul în România e penibil! Mai bine fără!” Cristi Săpunaru a pus tunurile pe arbitraj după FCSB – Rapid 2-2! 22:53 Gigi Becali a anunţat primul jucător care semnează cu FCSB: „N-ai văzut că i-a rupt chiloţii?” 22:49 „Am arătat ca o campioană!” Alex Băluță, verdict despre lupta la titlu după FCSB – Rapid 2-2! Vezi toate știrile
Citește și