Închide meniul

Aur pentru canotajul românesc, la Campionatele Mondiale de Tineret! Echipa de patru vâsle feminin, timp extraordinar

Viviana Moraru Publicat: 22 iulie 2023, 12:13

Reclamă
Aur pentru canotajul românesc, la Campionatele Mondiale de Tineret! Echipa de patru vâsle feminin, timp extraordinar

Aur pentru canotajul românesc, la Campionatele Mondiale de Tineret

Barca de patru vâsle feminin, la Campionatul Mondial de Tineret/ Facebook Federaţia Română de Canotaj

Aur pentru canotajul românesc, la Campionatele Mondiale de Tineret U23 de la Plovid. Barca de patru vâsle feminin s-a clasat pe cea mai înaltă poziţie a podiumului, cu un timp formidabil.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Echipajul României care a luat aurul la Mondialele de Tineret a fost format din Emanuela-Ioana Ciotau, Alexandra Ungureanu, Cristina Druga și Patricia Cires.

Aur pentru canotajul românesc, la Campionatele Mondiale de Tineret

Federaţia Română de Canotaj a făcut anunţul, în legătură cu performanţa obţinută de barca de patru vâsle feminin, la Mondial. Timpul obţinut de fetele noastre a fost de 06:23.29.

„AUR pentru România la Campionatele Mondiale de Tineret (U23) de la Plovdiv! Sportivele din barca de patru vâsle feminin (BW4x), Emanuela-Ioana Ciotau, Alexandra Ungureanu, Cristina Druga și Patricia Cires, au făcut o cursă extraordinară și s-au clasat pe primul loc cu un timp de 06:23.29.

Felicitări! Suntem mândri de voi!

Reclamă

Hai, România!”, se arată în anunţul postat pe Facebook, de Federaţia Română de Canotaj.

Campionatul Mondial U23 de la Plovdiv a început pe 19 iulie, iar România a obţinut până în prezent o singură medalie, cea de aur, câştigată la barca de patru vâsle. Competiţia se va încheia pe 23 iulie.

Simona Radiş şi Ancuţa Bodnar, dezvăluiri despre antrenamentele de pe lacul Snagov

Simona Radiş şi Ancuţa Bodnar au fost invitate la emisiunea AS.ro LIVE şi au făcut dezvăluiri despre antrenamentele de pe lacul Snagov. Canotoarele care au adus României singura medalie de aur la Jocurile Olimpice de la Tokyo au vorbit despre lupta pe care o dau în afara competiţiilor.

Reclamă 4 / 0/3

Astăzi am ieşit la antrenament la ora 7. Eu m-am trezit pe la 6 şi un sfert. Nu ieşim în fiecare zi la această oră, uneori ieşim la 8:30, chiar 9:00. E în funcţie de programul pe care urmează să îl facem la antrenament sau de micile evenimente.

Ne intersectăm pentru că trebuie să împărţim lacul şi trebuie să convieţuim împreună. Uneori ne şi supără, uneori poate îi supărăm noi pe ei pentru că nu se pot distra aşa cum şi-ar dori. Dar noi avem nevoie de aceste intervale orare… dimineaţa trei ore şi pe seară o oră şi jumătate în care să ne putem antrena.

În zilele de sărbătoarea sau în weekend încercăm să evităm să ieşim pe apă fiindcă atunci este cea mai mare nebunie. Şi pentru noi este periculos, pentru că pe valurile acestea făcute de bărcile mari cu motor noi ne putem accidenta foarte uşor. Încercăm să evităm, sau să fim atenţi. Şi clar apelăm şi la bunătatea celor care se distrează. Ei trebuie să înţeleagă că trebuie să păstreze o oarecare distanţă şi să lase puţin viteza când trec pe lângă noi”, a declarat Simona Radiş.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:25 Dan Şucu s-a întâlnit cu Marius Şumudică, la o zi după „revoluţia” anunţată la Rapid! Concluzia patronului giuleştenilor 19:03 AS Roma – Bayer Leverkusen şi Marseille – Atalanta LIVE TEXT (22:00). Încep semifinalele Europa League şi Conference League 18:43 FotoLovitura uriaşă pe care a dat-o fiica cea mică a lui George Copos! Reacţia milionarului: „Este incredibil, e un fenomen!” 18:36 Alpine a anunţat o mutare importantă! Cine a fost adus pentru a salva sezonul francezilor 17:53 „Dacă faci iar tâmpenia asta…” Basarab Panduru îl avertizează pe Dan Şucu, după „revoluţia” anunţată la Rapid: „Asta e ţurcă” 17:45 Cristina Neagu, discurs războinic înaintea returului infernal cu Metz: „E nevoie de un meci perfect” 17:12 Siyabonga Ngezana a dezvăluit problemele cu care s-a confruntat când a ajuns la FCSB: „A fost primul şoc” 16:40 VIDEOEduard Ionescu, Elena Zaharia şi Ioana Sîngeorzan, victorii pe linie la Saudi Smash 2024, în AntenaPLAY 16:33 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 2 mai 15:44 Germania va avea 5 echipe în Liga Campionilor, în sezonul următor Vezi toate știrile
Citește și