Închide meniul

„Avem o treabă de terminat!” Legendarul Tom Brady s-a răzgândit! Omul-record din NFL şi-a anunţat revenirea, la doar o lună şi jumătate de la retragere

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 14 martie 2022, 10:00

„Avem o treabă de terminat! Legendarul Tom Brady s-a răzgândit! Omul-record din NFL şi-a anunţat revenirea, la doar o lună şi jumătate de la retragere

Tom Brady şi-a anunţat revenirea la doar o lună şi jumătate de la retragere

Profimedia

Legendarul Tom Brady şi-a anunţat revenirea la doar o lună şi jumătate de la retragere

Superstarul fotbalului american Tom Brady şi-a anunţat duminică întoarcerea în NFL, la doar o lună şi jumătate după ce a afirmat că se retrage la 44 de ani. Astfel, omul-record din NFL va juca sezonul viitor la Tampa Bay Buccaneers.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„În ultimele două luni, mi-am dat seama că locul meu este tot pe teren şi nu în tribune. Acea vreme va veni. Dar nu este acum”, a scris pe Twitter cel mai bun fundaş din istorie, de şapte ori câştigător al Super Bowl-ului.

„Îmi iubesc colegii de echipă şi îmi iubesc familia care mă susţine. Fără ei, nimic din toate acestea nu este posibil. Mă întorc pentru al 23-lea sezon în Tampa. Avem o treabă de terminat”, a spus Brady.

Tom Brady, omul-record din NFL

La începutul lunii februarie, Brady şi-a anunţat retragerea din activitate, subliniind că a avut o carieră palpitantă, „cu mult peste imaginaţia mea şi plină de suişuri şi coborâşuri”.

Reclamă

Tom Brady are mai multe victorii în Super Bowl decât orice echipă din NFL, şase cu Patriots (2002, 2004, 2005, 2015, 2017, 2019) şi una cu Buccaneers (2021), din zece prezenţe. El este singurul jucător care a câştigat un Super Bowl în trei decenii diferite.

Brady şi-a petrecut primii 20 de ani ai carierei la New England Patriots, înainte de a se muta la Tampa Bay, cu un contract de doi ani, în martie 2020, în valoare de 50 de milioane de dolari.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
Vezi toate știrile
Citește și