Închide meniul

Benny Adegbuyi, gata de confruntarea mult așteptată cu Badr Hari! ”Am emoții la fiecare meci cu marii luptători”

Reclamă

Gal Dorin Publicat: 16 decembrie 2020, 10:25 / Actualizat: 11 mai 2021, 20:31

Benny Adegbuyi, gata de confruntarea mult așteptată cu Badr Hari! ”Am emoții la fiecare meci cu marii luptători”

Benny Adegbuyi se bate cu uriaşul Laidouni

Luptătorul originar din Aiud a vorbit într-un interviu despre modul în care decurg ultimele zile înaintea duelului cu Hari și a recunoscut că are emoții care, speră el, vor fi constructive.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Munca grea a fost făcută, mai am două zile de antrenament la palmare, puțină viteză, puțină corectare și multă odihnă. Corpul trebuie să se recupereze după ce am tras atât de mult timp. Voi avea două zile de odihnă înaintea meciului de sâmbătă.

Dacă am emoții!? Da, e normal să am emoții, am avut la fiecare meci cu marii luptători, dar emoțiile pentru mine sunt constructive. Sincer, eu chiar cred că e cel mai important meci de kick-boxing pe care l-a avut un luptător român. Chiar dacă Badr Hari nu e actualul campion mondial, e cel mai cunoscut campion din lume și cel mai important", a declarat Benny Adegbuyi într-o intervenție pentru Digi Sport.

Benny Adegbuyi vs Badr Hari, amânat din cauza COVID-19

Benny și Badr Hari trebuiau să lupte în luna noiembrie a acestui an, dar marocanul s-a îmbolnăvit de Covid și confruntarea a fost amânată. Cei de la Glory, promoția care organizează gala, au anunțat o nouă dată pentru meciul dintre cei doi.

Benny și Badr vor lupta pe 19 decembrie, la Rotterdam. Ca și până acum, meciul va desemna următorul challenger la centura de campion a lui Rico Verhoeven.

Reclamă

Sportivul român pornește ca favorit în fața lui Badr Hari, cel care este departe de luptătorul de legendă pe care îl știu fanii. De altfel, marocanul nu a mai câștigat un meci din 2015, de mai bine de 5 ani, având 2 înfrângeri cu Rico Verhoeven și un meci cu Hesdy Gerges după care amândoi au fost depistați pozitiv cu substanțe interzise.

În schimb, Benny a strâns 15 victorii și 3 înfrângeri de la ultimul meci câștigat de Badr Hari, avantajul fiind clar de partea sa. Benny se antrenează pentru acest meci cu Rico Verhoeven, campionul Glory la categoria grea, cel care are 2 victorii atât cu Badr Hari cât și cu Benny, dar care îl ajută în pregătire pe sportivul român.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
25
apr.
0:39
Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro
25
apr.
0:21
Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!”
25
apr.
0:07
„Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali
25
apr.
0:05
Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!”
23:40 Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 22:40 Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar! 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 Vezi toate știrile
Citește și